Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti lenyelitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti lenyelitek az ondót, szeretitek az ízét?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Imádjuk
2014. máj. 6. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ízét, de mindig lenyelem.

19/L

2014. máj. 6. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:

naná :D

énis19

2014. máj. 6. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, lenyelem és nem azért mert a partnerem szeretné hanem azért mert én imádom, nekem ízlik, semmi bajom nincs se az ìzével se az állagával, és mert utána nyugodtabb, higgadtabb leszek :)
2014. máj. 6. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia 5-ös! Mit iszol?
2014. máj. 6. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Először csak azért nyeltem le, mert a barátom szerette volna, de kellemesen csalódtam, mert egész jó íze van.
2014. máj. 6. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Lenyelem, nem azért, mert a barátom szeretné, sose mondta... csak nem fogom kikapni a számból a farkát, ha már a csúcson van...
2014. máj. 6. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Párom mindig le nyeli.sosem panaszkodott hogy rossz lenne az íze vagy hogy nem szeretné. Mindig látom rajta hogy élvezi. soha nem kértem tőle mindig magától tette és ez nagyon jól esik. Ezt nagyon tisztelem benne
2014. máj. 7. 01:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Lenyelem, de nem szeretem az ízét. Viszont így a legtisztább.
2014. máj. 7. 09:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!