Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az első alkalom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első alkalom? Mármint tudom hogy belámhatol én elélvezek, stb. de utána mire kell figyelnem (figyelnünk) Én konkrétan a vérzésre gondolok, de ha van más is akk kérem és egyáltalán van más is amire nem csak nekem kell figyelni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
99%, hogy elsőre nem fogod élvezni, nemhogy elélvezel. Lehettek vagy 15 évesek, nagyon macsó lesz a hímtag úgyis...
2014. máj. 7. 00:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Időben rántsa ki a gyíkot, mert ha nem teszi, pár hónap múlva figyelned kell majd a gyiken a piros postaládádra terhességi tanácsok gyanánt.
2014. máj. 7. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy olyan gyorsan el fog sülni a barátod hogy te meg sem érzed hogy történt bármi is. De amire kell figylned az hogy nem lyukadt e ki a gumi. (Miután levette megtöltitek vízzel és ha csöpög, síkítva szaladjatok az eseményutánniért)
2014. máj. 7. 00:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ő élvez el. te nem fogsz :D

babát ne csináljatok!

2014. máj. 7. 00:05
 5/13 A kérdező kommentje:
és mennyi az esélyem hogy kilyukad? melyik óvszer a legbiztonságosabb?
2014. máj. 7. 00:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Olvastam valahol, h árulnak olyan óvszert is, amit bevonnak valami anyaggal, ami megöli a hímivarsejteket, tehát ha kilyukad, akkor is nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek... Keress rá neten!
2014. máj. 7. 00:15
 7/13 A kérdező kommentje:
és akkor is csinálhatom ha még nem rendszeres a menstruációm?
2014. máj. 7. 00:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sokat tudsz erről. Mármint azalapján, amit leírtál.

Hány évesek vagytok?

2014. máj. 7. 00:24
 9/13 A kérdező kommentje:
17-18 ő az idősebb és írtam prívátot!
2014. máj. 7. 00:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál még 2-3 évet. Az írásod alapján még nem vagy kész rá. És ne feledd, ha szeret, akkor vár rád!
2014. máj. 7. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!