Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyitottatok már rá valakire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottatok már rá valakire szex vagy önkielégítés közben?

Figyelt kérdés
Utána nem volt ciki vele találkozni? Hogy történt?

2014. máj. 7. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
nem és rám se
2014. máj. 7. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
nem
2014. máj. 7. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Vicces sztori, de anyám, meg az új pasija :)) Azóta mindent megengednek nekem:) Nekem abszolút nem volt ciki, anyumnak annál inkább. Másik eset pedig, a legjobb fiú barátom, aztán ezen röhögtem 3 napig, és folyamatosan cikiztem, meg hasonlók. De sem ő, sem én nem éreztük cikinek, a lány, a barátnője azóta elpirul ha találkozunk:)
2014. máj. 7. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:

1x ranknyitott az akkori pasim anyja...1.vitt haza szoval nem is ismert...

Hatulrol csinaltuk kajak latott mindent. .igen gaz volt..:-O

Reggel szerencsere nem talalkoztam vele..

Utana sem mert sokaig nem tartott a kapcsolat..:-P

2014. máj. 7. 02:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő volt :) Ciki, de ez van. Túltettem magamat rajta. Utólag már elég vicces rágondolni :D
2014. máj. 7. 08:31
 6/6 zsani123 válasza:
bent hagytam a telefonom abba a szobaba,ahol epp a baratnom es a haverom szexeltek,akik akkor ismertek mrg.egymast.en halal nyugodtN besetaltam a telefonomert, de a masik haverom meg ott aludt mellettuk:D a baratnom ugyanugy ram nyitott utana.nem volt cink.volt hogy ugy szexeltunk hogy ott fekudtek tolunk 1meterre:D nem volt gaz senkindk, csak vicces:) olyan is tortent mar hogy az akkori pasim haverjanak volt egy kishaza,ahol iszogatni szoktunk..hat mi csak ugy bemasztunk az ablakon szexelni: D kozbe a srac,a havarja, es a baratnojuk epp jottek a hazikoba.ciki volt az viszont:D en azota is csak rohogok rajta
2015. márc. 1. 10:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!