Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a nővérem vibrátorát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nővérem vibrátorát használom aki nem tud róla de lemosom utána az normális? Nem lehet ebből baj? F

Figyelt kérdés

csak ki kartam egyszer próbálni mert véletken megtaláltam amikor kutattam szobájában xD és rászoktam mert jóérzés :S

f

2014. máj. 7. 14:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
nagyon számít ha még helyesen se tudsz írni..
2014. máj. 7. 15:07
 12/37 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne kérdezz vissza, hogy veszélyes-e...
2014. máj. 7. 15:08
 13/37 anonim ***** válasza:
51%

Nem higiénikus egyáltalán, mi lenne ha vennél magadnak egyet és akkor nem lenne ilyen gondod?!

Persze az tényleg beteges, ha az izgat, hogy a nővéredé.....

28N

2014. máj. 7. 15:10
 14/37 anonim ***** válasza:

Nagyon komolyan fertőzés veszélyes ha análba használod gumi nélkül.

Az e-coli nem játék baci, attól ki is lehet nyúlni szélsőséges esetben. Ráadásul kiba. ellenálló szappanos viz szinte semmit nem ér ellene.

Vibrit magadnak vegyél, és ha análba használod akkor gumival te is. És inkább több eszköz ha máshol is használnád. Én mindig azt tanácsolom, hogy análra külön ezsköz amit CSAK ott használunk. Két eszklöz drágább? Igen. De egy vibri ami jó fenékbe és jól tisztiható az a "kopogós" múűanyagból a legjobb (lévén van merevsége a behaoláshoz) sima falú (redős felületet jóval nehezebb tisztitani, és fertőtleniteni)

ez pedig már 3e forintból megáll. Namost ha ennyit nem ér meg ésszel mérlegelve a biztonság akkor nem tudok mit mondani.

A makkra pedig külön vibri, az nagyon tuti érzés tényleg. Én a smile happy nevű cuccát tudom ajánlani. 7 fokozatú,csendes,nagyon testbarát anyag (sokat dob az izgatáson az anyaga), vizálló, viszont análban NEM alkalmas az anyaga! Ez megáll 9e forintból, és minőségi tuti vétel.

Szóval költs rá egy kicsit! És ha fenékbe használtad vallj szint a nővérednek, amig nem lesz baja, mert ha baj lesz akkor bizony súlyosak lehetnek a következmények.

És szexuális játékszert SOHA, és SENKINEK nem adunk kölcsön!

Egyébként a fleshlight művagina 17-20 és nagyon hasonló az igazihoz, inkább azt javaslom neked :D

2014. máj. 7. 15:12
 15/37 A kérdező kommentje:
hát értem. de mi van ha nmás veszi át? mi van ha suliban vagyok és átveszi anyám?:S vagy a nővérem??? nagyon ciki lenne. és mégis hogy valljam be neki? ez nem olyan egyszerü. azt fogja hinni hogy beteg vagyok. és am nem kell művagiuna ez csak a popsiba jó érzés xD már nem is tokmáshogy kiverni xD
2014. máj. 7. 15:17
 16/37 anonim ***** válasza:

A netes rendeléskor egy totál semleges dobozban kapod. Én számos kütyüt kaptam kézhez melóhelyen, amit valamelyik kolléga vett át :D Esélytelen kiszúrni mi van benne, ha nem röntgenszemű :)

Egyébként amikor anyám megtalálta a művaginát annó vigyorgott egyet és ennyi volt :)

2014. máj. 7. 15:21
 17/37 A kérdező kommentje:
és melyik weblapról kell rendelni h így kapjam kézhez? am azért a vagina másmint egy vibrátor amit a popsimba dugok :S az eléggé meleges.
2014. máj. 7. 15:24
 18/37 Sowilo ***** válasza:

Nem is tudod máshogy kiverni? Az baj. Nagy baj. Állj le sürgősen az anális önkielégítéssel. Mi van, ha lesz egy nőd, akit meg kellene dugnod, de nem tudsz elmenni, hacsak meg nem ujjaz?

Egyébként meg vegyél egy gyertyát, húzzál rá gumit, és toljad azzal. Sok csaj is ezt csinálja. Bár célszerű minőségi gumit venni, hogy elszakadás nélkül ki tudd húzni ha véletlen eltörne.

2014. máj. 7. 15:25
 19/37 anonim ***** válasza:
#17 mindegyik boltnak van weboldala. beirod, hogy szexshop, és kiokád pár tucatot a google :)
2014. máj. 7. 15:27
 20/37 Sowilo ***** válasza:

Egyébként: ánuszod van, és nem popsid. Hímnemű ember vagy, akiből később férfi lesz. Undorító, ahogy beszélsz.

Minden webshop úgy küldi a csomagot, hogy semmi nem utal annak tartalmára. De ez ki is van írva általában.

2014. máj. 7. 15:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!