Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok pénisz növelö praktikát? Nem krémekre, vagy tablettákra gondoltam, hanem itthon is "alkalmazható" praktikára. Még nem volt gondom a mérettel, csak engem zavar. Csak értelmes választ kérek!
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 16:33
11/14 anonim válasza:
Az has esztétikai értékét tekintve értem a dolgot, mert a legtöbb nőnek nyilván vonzóbb egy sportos, szexis férfi has és ágyék.
Csak az így nyert plusz centiméterek, vagy eleve alkati adottságként létező hosszabb pénisz jelentőségét nem értem a szeretkezés nyújtotta élvezetek szempontjából.
Ha létezne olyan hüvely, ami izgalmi állapotban 16-19 cm, akkor nyilván érteném.
13/14 anonim válasza:
Nem a hüvelynek kell fizikailag, hanem a szemnek, az agynak kell a szebb látvány miatt a pár centivel nagyobb... Izgatóbb ha 14cm helyett, inkább egy 17cm farkat orálozik a csaj. Férfi szemmel sem mindegy hogy 14cm farkat minden további nélkül benyel a csaj tövig, vagy 18cm farkat próbál mély-torkozni. :P Legalábbis én szeretem nézni a csajokat mikor próbálgatják a mély-torkozás fortélyait a farkamon, annyira izgató, hogy nem mindnek sikerül. Férfi szemmel, legalábbi szerintem, lehet, sőt biztos ez egy fétisem, de fontos az orális kényeztetésnél a látvány számomra, nagyon is izgató egy orálozó csaj látványa. :D
14/14 anonim válasza:
Az én barátnőmnek a 14 cm leért a torkáig. Sőt ha tövig betoltam, úgy érezte, hogy a köldökéig ér. Ő mondta.
Az előző pasija huszonvalahány centis farkától egyszer sem volt igazi orgazmusa 5 év alatt.
Ennyit a méretről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!