Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon mennyire vagytok szégyelősek?
Én eléggé, nálunk soha nem volt jellemző tehát mondhatjuk, hogy így lettem nevelve.
27/F
Mi nem csinálunk ebből problémát. Ha valamelyikünk esetleg fürdik, akkor a másik közben bemehet a fürdőbe. Láttam már meztelenül a szüleim, ők is engem. Nyilván nem lessük a másikat, de nálunk ez természetes.
21/F
szüleimmel csak a szobánkban voltunk meztelenek, de ha valaki kiment kv-ért akkor sem öltözött fel nyáron, mert minek.
És bármilyen hihetetlen az egyik nagyanyám (elég fiatalos volt srác koromban) mindig meztelenül aludt, és olykor összefutottunk a wc előtt éjjel :D Itthon én párommal nem műsorozunk, ahogy cirka 20 fok kint az idő, már nem hordunk ruhát itthon, mert minek. Szóval mondhatni semennyire.
Otthon szüleim előtt max boxerban, szobámban van, h meztelenül, meg amúgy úgy is alszok
17/F
simán járkálok otthon boxerben. :D a meztelenkedés viszont sok lenne már.
20/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!