Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Otthon mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon mennyire vagytok szégyelősek?

Figyelt kérdés
Otthon mibe jártok?Szüleitek?mennyire tabu téma ez otthon?pl mesztelenül vagy fehérneműben?nemet kort kérnék,privi is lehet:)

#meztelen #otthon #szülő #fehérnemű #meztelnkedés #beválalóság
2014. máj. 7. 17:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én eléggé, nálunk soha nem volt jellemző tehát mondhatjuk, hogy így lettem nevelve.

27/F

2014. máj. 7. 17:30
 2/18 anonim ***** válasza:
31%
Párommal élek, ha forróság van pucéron vagyunk, és amikor csinálom a rántottát még le is sz*p. 25/f
2014. máj. 7. 17:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Aranyos kérdés :). Max. fehérnemű, ha egyedül vagyok, akkor szívesen meztelenül, főleg fürdés előtt-után.
2014. máj. 7. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:

Mi nem csinálunk ebből problémát. Ha valamelyikünk esetleg fürdik, akkor a másik közben bemehet a fürdőbe. Láttam már meztelenül a szüleim, ők is engem. Nyilván nem lessük a másikat, de nálunk ez természetes.

21/F

2014. máj. 7. 17:32
 5/18 anonim ***** válasza:

szüleimmel csak a szobánkban voltunk meztelenek, de ha valaki kiment kv-ért akkor sem öltözött fel nyáron, mert minek.

És bármilyen hihetetlen az egyik nagyanyám (elég fiatalos volt srác koromban) mindig meztelenül aludt, és olykor összefutottunk a wc előtt éjjel :D Itthon én párommal nem műsorozunk, ahogy cirka 20 fok kint az idő, már nem hordunk ruhát itthon, mert minek. Szóval mondhatni semennyire.

2014. máj. 7. 17:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Még félmeztelen sem mászkálok férfi létemre a szüleim előtt.
2014. máj. 7. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Otthon szüleim előtt max boxerban, szobámban van, h meztelenül, meg amúgy úgy is alszok

17/F

2014. máj. 7. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Nyáron amikor meleg van akkor csak melltartó és bugyi.. aludni meg meztelenűl. Mi se vagyunk szégyenlősök amikor fürdünk bárki bejöhet minden gond nélkűl.. testvéreim is jöttek már be amikor zuhanyoztam meg amikor borotválkoztam ott lent és nem volt ciki.. és nem is volt mit szégyelni :D én is bementem már amikor ők fürödtek.. 16/L
2014. máj. 7. 17:41
 9/18 anonim ***** válasza:

simán járkálok otthon boxerben. :D a meztelenkedés viszont sok lenne már.

20/F

2014. máj. 7. 17:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Én sem mutatkoznék meztelenül sem a szüleim, sem a testvéreim előtt, de nem azért mert különösebben erre neveltek volna (apám például nem szégyenlős, anyám már inkább, de kisebb koromban őt is láttam ruha nélkül), csak én fiú létemre szemérmesebb típus vagyok és nem igazán vagyok elégedett bizonyos dolgokkal a testemen.
2014. máj. 7. 17:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!