Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Mikor a barátommal legelőször lefeküdtem nem ellenőrizte az óvszert. Mielőtt azt gondolnátok, nem vagyok mániákus őrült, aki fél, hogy teherbe esik mert kilyukadt a gumi, de azért szerintem nem árt egy ellenőrzés..

Lényeg a lényeg, hogy a következő alkalommal is elfelejtette és utána mondtam h akkor én ellenőrzöm, így azóta én viszem ki a csaphoz és engedem bele a vizet.

Már ugyan 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, de csak most gondoltam végig, hogy ezt nem nekem kéne csinálnom, és hogy ez nem ciki e rám nézve a barátom szemében, hogy én fogom meg a használt gumit (zsepivel) és én viszem ki a fürdőszobába?

Nem akarom, hogy azt higgye paranoiás vagyok, és megszállottan rettegek, mert nem így van csak szeretnék óvatos lenni és én úgy gondolom teljesen normális ha ellenőrizve van a gumi utána.

Csak én cikinek érzem,hogy ezt én csinálom..

Szerintetek?

18/L

2014. máj. 7. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
mindenki maga dolga hogy mit csinál, szal ne érezd cikinek, engem abszolút nem zavarna ez
2014. máj. 7. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nálam is az asszony csinálja:D
2014. máj. 7. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nézd, ha le tudod szo pni a farkát, rá tudsz markolni és a hüvelyedbe tudod engedni, nehogy már gusztusodat veszítsd ahhoz, hogy megfogd a használt gumit. Vagy az nem az ő farkán volt? Fu__ logic! :D

Ha nem tetszik, mondd neki, vagy változtass rajta, de ne nyafogj.

2014. máj. 7. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. De ha téged zavar akkor mond meg neki, hogy szeretnéd ha ezentúl ő ellenőrizné.
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség jól csinálod. Párommal óvszert használunk sosem élvez el bennem és mindig megnézi hogy ép-e.

Mert volt olyan hogy utána vettük észre hogy lyukas másnap mentem is esemény utániért. Ha belegondolok nem néztük volna meg most lehet lenne egy gyerekem ami nagyon nem hiányzik. 22L

Ja és neki is kéne néha néznie nem csak neked.

6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem ciki h te csinalod ezt. Nalunk mi degy ki csinalja csak legyen egy ellenorzes. Ez a minimum. Ne szegyenkezz emiatt.
2014. máj. 7. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, én is mindig leellenőriztetem a barátommal. Amúgy nem muszáj rohangálni a csaphoz, elég ha kifeszíted a kottont megtörlöd, hogy ne legyen a te hüvely váladékodtól nedves és megpróbálod 'kipréselni' belőle az ondót. Ha lyukas, akkor nedves lesz a vége, nem kell oda csap teszt.
2014. máj. 7. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok valamit, ha aktus közben lyukad ki az óvszer akkor teljesen elszakad, az hogy pl: van rajta egy tű szúrásnyi lyuk olyan nem lehet, mert az "igénybevételtől" teljesen végigreped, azt tanácsolom, hogy amikor megveszitek a csomag óvszert nyomjátok le a víz alá a bontatlan csomagokat, ha buborékol akkor teljesen ép.

19/N

2014. máj. 7. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
pontosan, ahogy az előttem szóló mondta, baromságot csináltok mind. Ti soha nem játszottatok még lufival? ha azt kiszúrod akkor is csak 1 tűhegynyi lyuk lesz rajta? Pont ugyanez történik az óvszerrel is szex közben. Akkora igénybevételnek van kitéve, hogy simán szétszakad az egész felfelé tövig ha "kilyukad".
2014. máj. 7. 20:17
 10/10 anonim ***** válasza:
És amikor nekem 1 pici lyuk volt rajta és aktus végén vettem észre, akkor sem szakadt végig.
2014. máj. 7. 20:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!