Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz méret mennyiben befolyásolja, hogy egy pasi jó
e az ágyban?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mitől lesz egy férfi szexisten. Mitől nyújt kiemelkedő teljesítményt. Én 21 éves vagyok a szexuális életem elején. Szeretnék, jó teljesítményt nyújtani a mostani barátnőmnek, de nem tudom, hogy a 14 cm hosszú péniszemmel lehetek e olyan jó mint egy nagyobb méretű férfi.
Sokszor önbizalom hiány miatt szakítottam a régi barátnőimmel még mielőtt eljutottunk a szexig, mert gyakran előkerülnek az ilyen pénisz méret viccecskék, amiken én nemtudok nevetni egyszerűen csak az önbizalmam csökken.
Mit gondoltok, lehetek jó így az ágyban? Hasonló helyzetű férfiak tapasztalata és a nők véleménye érdekelne legjobban.
2014. máj. 7. 19:54
1/7 anonim válasza:
sajnos nagyon is befolyasolja.
17-18 cm-essel nagyon könnyen kilehet elegiteni egy nöt.
2014. máj. 7. 19:55
2/7 anonim válasza:
Ha szerelem van, akkor jön az orgazmus is! Nem méret kérdése:)
2014. máj. 7. 19:55
3/7 anonim válasza:
14centivel is ki lehet elégiteni egy nőt
ennyi
the end
fin
több befejezős szöveget nem is tudok
2014. máj. 7. 19:56
4/7 anonim válasza:
14 cm a magyar átlag. Teljesn átlagos ez a méret. Nincs okod aggódni. Egyáltalán nem ezen múlik a sikered. Azon, hogy mennyire vagy fantáziadús, játékos, kommunikatív, figyelmes a partnereddel szemben. Ha pedig legalább 4 cm körüli vastagságod megvan, akkor meg pláne nincs okod aggódni. Hidd el, sok pasinak van ekkora mérete, sokan ráhazudnak 2-3 centiket is simán.
2014. máj. 7. 19:56
5/7 anonim válasza:
Na figyuka mondok neked valós infót nem kitalálgatást. Eddig jópár csajjal voltam, volt akikkel csak szexelni jártunk össze, szóval ebből levonható a következtetés és 14cm nekem is. Ja és volt csaj akinek az exe 17cm volt vele nem élvezte annyira, velem meg 1 aktus alatt volt hogy 2x ment el ami az exel sose jött össze. Szóval csak előre! :) 26/F
2014. máj. 7. 20:08
6/7 anonim válasza:
Komolyan mondom nem értem velünk férfiakkal hogy bánhatott el ilyen csúnyán az evolúció, hogy pénisz méret tekintetében igen nagy a szórás míg a nők be vannak pozicionálva a 18 cm től kezdődő méretre!Ennek ellenére a legdurvább hogy az internet és az a nem kevés kitárulkozó ember akik feltöltik a házilag készített videóikat ill némi zsetonért cserébe kamerán keresztül kínálják bájaikat sokkoló dolgokat látok!!Nem kevés csaj úgy örül és játszik egy 10 centissel mint egy óvodás a karácsonyra kapott ajándékkal!!Bízom benne hogy többet nem őrlöd magad ezen a kérdésen!
2014. máj. 7. 20:17
7/7 anonim válasza:
szerintem nagyon is számít, h mekkora a cerka. kicsi cerkával csak kínlódhat egy nő, és lehet, h sose megy el a nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!