Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valóban annyira gusztustalan lenne a péniszem?
Sajnos megkaptam párszor, hogy milyen undorító a makkom. Itt a peremén lévő kis fehér pattanásszerű izékre kell érteni, hiába mondtam, hogy az nem fertőző, hanem pearly penile papules ami genetikai dolog. Azt mondták így tuti nem tenném beléjük, pláne a szájukba nem
Itt egy kép a farkamról (talán nem törlik a kérdést miatta)
figyelj apa, nem tudom voltál e ezzel orvosnál ha nem akkor menj el szépen és az ott kapott zárójelentésben szépen leírják hogy nem fertőző meg genetika meg stb.
Attól függetlenül csajokkal szerintem tök nyugodtan ismerkedj meg minden csak SZERINTEM nem ugorj bele egy éjszakás kalandokba mert úgy elég hülyén veszi ki magát. Komolyan kezdj el úgy ismerkedni, hogy semmi szex az elején aztán meg mikor már ott tartotok hogy akció elmondhatod neki hogy mi van ott lesz akkor a kezedben a papír is hogy nem fertőző stb. és szerintem az a lány amelyik egy genetikai hülyeség miatt nem akar veled lefeküdni az nem szeret/nem érdemel meg, mivel te erről k...rvára nem tehetsz :D hosszú lett, de szerintem nem kell ezt szégellni
F/28
Leírás alapján rosszabbra számítottam, szerintem egyáltalán nem vészes. Nyilván attól ijednek meg, mert azt hiszik nemi betegség és ilyenről még nem hallottak (bevallom én se, nem vagyok otthon az ilyen betegségekben). Szerintem ha ezt szépen elmagyarázod nekik, utána néznek és megnyugodnak, hogy nincsen semmi gond, akkor nem lesz ebből probléma. Részemről, ha a barátomnak ilyen lenne, nem csinálnék belőle nagy ügyet, senki se tökéletes. Úgyhogy nyugodj meg szépen, kizárt, hogy emiatt ne lehetne barátnőd és normális szexuális életed (orállal és mindennel együtt).
21/L
Nekem is ilyen volt, 100%-os teafa olajjal kenegettem egy darabig napi 3x. KB a felét eltüntette, pontosabban leszárítja. (Lehet eltüntetné az összeset, de én meguntam aztán abbahagytam.) Nézz utána a neten, olvass el részletesen mindent, mert már nem emlékszem hogy mennyi ideig kell. Nem lesz azonnali hatás! És hámlani fog a makkod ott ahol kened. Csak ott kell ahol vannak a papulák. Természetesen elengedhetetlen a megfelelő rendszeres tisztálkodás! Elvileg lehet ricinus olajjal is.
DE mielőtt bármit csinálsz nézz utána!!!! Nem ám aztán addig kened hogy leszárad az egész műszer! :D
Az enyém kb ugyan így nézett ki mint a tiéd. Soha egy lányt se zavart, orálban és másban sem. Egyetlen lány kérdezte meg hogy mik ezek, elmagyaráztam neki, megértette, többet nem foglalkozott vele! Állítólag sok férfinak van ilyen, van aki úgy éli le az életét hogy azt sem tudja hogy ez nem megszokott és le se sz..ja! :) Ahogy írtad leszedetheted lézerrel is. Ha ennyire zavar szerintem vegyél egy nagy levegőt aztán csináltasd meg. Én nem fogom, mert egyáltalán nem zavar. Ettől függetlenül is ugyan úgy lehet az ember ápolt és igényes. Nem tehetünk róla hogy ilyen!
Amelyik nőnek meg nem tetszik, az ne kapja be, nem erőszak a disznótor! Nekik sem mindig hibátlan a puncijuk! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!