Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ellaposodott vagy valami más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott vagy valami más lehet?

Figyelt kérdés

lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és az utóbbi 1 évben nagyon lapos a szexuális életünk. kb 1-2 hetente szexelünk. párom szeretné többször, de én nem kívánom. nem tudom eldönteni, hogy őt nem kívánom vagy a szexet?! pedig mikor szexelünk, mindig élvezem, orgazmusom is van és olyankor (aktus közben és utána órákig) sosem értem, hogy miért nem csináljuk naponta többször is?! olyankor mindig odavagyok és ígérgetem magamnak, hogy holnap majd én kezdeményezek és milyen jó lesz, bla bla... aztán sosem jön össze. nem értem miért. főleg, hogy sosem voltam még ilyen szerelmes, megőrülök a barátomért...

a kapcsolatunk első felében minden alkalommal fájt mikor szexeltünk, de még az sem tartott vissza, naponta többször csináltuk. amióta nem fáj, azóta ritkás a nemi életünk. vagy fordítva, amióta ritkás azóta nem fáj.

mit gondoltok? tanács? vélemény?

2014. máj. 7. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt legjobban te tudhatod, hogy lehet-e esetleg bármi lelki, pszichés ok a háttérben, vagy párkapcsolati probléma.

A leggyakoribb olyan egészségügy ok, ami a hátterében állhat, és aminek szerintem érdemes lenne utánajárnod, az a pajzsmirigy alulműködés.

A nőknél sokkal gyakoribb, mint a férfiaknál, fokozatosan alakul ki, és évekig fennállhat anélkül, hogy komolyabb tüneteket okozna, viszont komoly libido csökkenés lehet a következménye.

Egy sima vérvételből tudják vizsgálni a pajzsmirigy funkciókat, amire a háziorvosok is adhatnak beutalót.

2014. máj. 7. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! utána járok mindenképp!
2014. máj. 7. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

a te eseted sztem még rengeteg nőnél férfinál kerül elő, 1-2 év után.

ami megoldást jelenthet az a változatosság. próbáljatok ki valami újat. mondjuk bdsm... vagy beszéljétek meg a titkos "vágyaitokat". ha nincs attól még ki lehet próbálni olyat is ami elsőre furán hangzik. a másik az a szexuális inger folyamatos fenntartása. azaz h nézz ki jól, meg a párod is, ne hanyagoljátok el magatokat (úgy értem szőrtelenítés, ruházat stb). ezenkívül apróbb utalásokkal viselkedéssel lehet fenntartani a szexuális vágyat. például egy kacérabb pillantás, vagy fülébe súgsz napközben valami "perverzet" esetleg bugyiban flangálsz előtte akkor nagyobb eséllyel van szex.

a szexi fehérnemű is egy kiváló dolog erre sztem. ha a barátodat otthon nem tréninggatyában, hanem szoknyában várod ami alól kivillan a combfix az már ember legyen a talpán aki kibírja szex nélkül.

ezenkívül nagyon fontos a lelki dolgid rendben kell h legyenek és sportoljatok mindketten mert az is fokozza a vágyat és leveszi a stresszt.

2014. máj. 7. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

"ha a barátodat otthon nem tréninggatyában, hanem szoknyában várod ami alól kivillan a combfix az már ember legyen a talpán aki kibírja szex nélkül"

A kérdező azt írta, hogy "párom szeretné többször, de én nem kívánom".

2014. máj. 7. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!