Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek, hogy csak megdugtok egy lányt aztán szakítotok vele?
Eddigi életemben 1x jártam valakivel, de nem igazán jönnek be nekem a kapcsolatok, viszont azért szexelni mindenki szeret, éshát jelentkező is akadna épp elég.
Csakhogy, kivétel nélkül minden lány kapcsolatot akarna, és mondjuk 10-20 ilyen van, ebből van 5 aki nagyon be is jön és ebből 2-3 le is feküdne kb rögtön velem. De ha utánna mégse járnék velük az elég rosszul esne, h csak kihasználtam őket :/ és nem tudom megtenni.. már többször visszaléptem ilyen lehetőség előtt az utolsó pillanatban.
Egyszerűen nem tudom őket "kihasználni" :|
Ti mit tennétek a helyemben?
Azt még érdemes tudni, hogy nem a testem miatt jövök be a lányoknak hanem van egy elég érdekes, számukra vonzó stílusom. Emiatt is van az, h inkább kapcsolatot tudnának velem elképzelni mint 1 éjszakás kapcsolatot.
1. mondd el nekik előtte
2. menj k..vához
De nem értelek... inkább örülnél, hogy mindig van kit dugni :P
Olyan csajjal, nem alakítok ki kapcsolatot aki nem tetszik, kvázi se meg nem dugom, de nem is keresem a társaságát.
Érthető módon pedig aki tetszik, azt nem hagyom ott.
21F
Mond el nekik, hogy te csak szexelni szeretnél vele/ük, komolyabb kapcsolatot nem tudnál kialakítani vele/ük.
Ha összejönnél vele, utána szex után elhagynád őket, annak komoly következményei is lehetnek, pláne ha az illető nehezen viseli az ilyen eseteket, szóval inkább tiszteld meg őket az igazsággal.
Én sem tudom kihasználni őket, pedig a legtöbb megérdemelné :(
Amúgy meg azt még mindig mondhatod magadnak, hogy adsz egy lehetőséget nekik, hogy hátha többet is akarsz, dugsz velük párszor, és ha nem fogott meg, akkor jöhet a másik.
Ja, és nehogy azt hidd, hogy ők ezt máshogy csinálnák, ugyanúgy benne van, hogy téged fognak dobni ezek a csajok is.
Azért nehéz megtenni mert ez nem olyan h buliba odamentek egymáshoz és már megy is a dolog és mindenki tudja mire számítson. Őket már azért ismerem valamennyire, ha más nem párszor taliztunk és jól éreztük magunkat, és rossz érzés lenne megbántani őket :|
És bejönnek egyébként külsőre és belsőre is de nem akarom magam lekötni mert nincs időm napi 24 órában 1 lánnyal foglalkozni.. igazából csak kb hétvégén lenne pár óra max, ez meg nem jó senkinek se.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!