Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a szexuálpiaci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a szexuálpiaci értékemet meghatározni?

Figyelt kérdés
Magyarul hogy mennyire vagyok jó / szar férfi. Persze mindenkinek más az ízlése, de azért vannak olyan tulajdonságok amiket a legtöbb nő vonzónak talál. Melyek ezek? Melyek a legfontosabbak?

2014. máj. 7. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem a statisztikákkal, vagy a humánetológiával kell foglalkozni, az csak érdekesség:

- Legyél érdekes!

- Ne nézz ki okádékul!

Ennyi a csajozás, apróságokon csak a vesztesek molyolnak.

2014. máj. 8. 07:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Meg ilyen fos cikkeken:D

ko olyan, mitol lesz neked jobb, ha megtudod a piaci aradat? Ha tul alacsony, akkor arra fogsz hivat,lzni, ha nem jon ossze... ha tul magas, akkor fel leszel haborodvy, hogy "pedig en sokat erek, az ostoba csajoknak megsem kellek"...

Neked lehet hogy vyn piaci erteked, de nekm njncs, en ember vagyok, nem elado:D

most hallottam eletem 20 eveben eloszor errol a szarsagrol, es eselyes hogy a huspiacon nem erek sokat.. megis szerrtnek a lanyok, valaki mindig van.. az emberi kapcsolatok kialakuladat xosem fogod tudni tablazatba suriteni, mert gondolatokon, hangulatokon mulik, ami mkndig valtozik mi denkiben

vagy te talan ar-ertek alapjan valasztasz magadnak csajt?

2014. máj. 8. 11:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Túl fiatal vagy, és naiv. Csomó ismerősömnek nem jönnek össz e a dolgok nők terén, bár ők az én korosztályom, sőt van aki még idősebb és még mindig szűz. Te a szerencsés kissebbséghez tartozol, ennyi.

De ne hidd hogy a lányok azért szeretnek aki vagy, hanem azért amit nyújtani tudsz nekik. A szex a férfinak soha nincs ingyen, mindig meg kell fizetni az árát. Ébredj fel!

2014. máj. 9. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Cseszdmdg, 20 eves, aliglato, sorhasu es erosen szoros vagxok... 175 magas, es havi q500 forintot keresek, amit anxam ad zsebpenz cimszoval:D a tarsasagomon kivul soha semmit nem tudtam nyujtani a csajoknak:D
2014. máj. 9. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, de eddig sosem kellett érte fizetnem, semmilyen értelemben.

Szerintem te csak hibáztatni akarsz valamit, amiért béndzsa vagy csajozni. :)

2014. máj. 9. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó.És hány csajod volt?Hogy néztek ki?:)
2014. máj. 9. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Erre azt mondok, amit akarok, úgyis csak kevés/csúnya választ hiszed el. :)

Kérdező, a "szexuálpiaci értékedet" úgy tudod meghatározni, hogy kellesz-e a nőknek, vagy sem. Ennyi.

2014. máj. 10. 04:54
 18/18 A kérdező kommentje:
#15 bocsi, de ha te még életedben nem vettél semmit a nőnek (bonbon, virág, egy vacsorameghívás amit te fizetsz, elviszed kocsival valahová - benzin) akkor nagyon top csóka lehetsz. Nem akarsz oktatni, hogyan kell csinálni? Biztos sokan meghallgatnának, sőt még fizetnének is érte tuti :)
2014. máj. 10. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!