Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek, tapasztalatotok a popószexről?
A férfiak nagyon nagy többsége azt se tudja milyen, hogy kell normálisan belekezdeni:D csak a vazelin jut eszükbe, pedig anélkül is, ha kell intelligencia van, és hozzáértés, lehet alkalmazni jól is.
Hát kérem a szexuális intelligenciát sem lehet pénzen venni, az vagy meg van egy pasinak, vagy nincs. Az esetek majd 3/4 részében nincs.:DD
Nos, mivel az első sem volt rossz, csupán furcsa és szokatlan, így már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy ezt a továbbiakban is fogjuk csinálni. Az egyetlen "gond" az lehetett, hogy akkor nem fordítottunk kellő figyelmet az előjátékra, de tanultunk belőle. Igen, az elsőnél használtunk sikosítót, ezért maga a behatolás nem volt nehézkes vagy fájdalmas. Sőt....
Mostmár kellő izgatás és előjáték után nincs szükség sikosítóra, hiszen maga a puncinedvvel és/vagy nyállal elérjük ugyanazt a hatást, és ugyebár ezek mindig kéznél vannak. Nem szoktam előtte beöntést csinálni és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult elő kisebb "baj", de mivel mindketten érett gondolkodású, felnőtt emberek vagyunk, így ezen nem akadtunk fenn, hanem szó nélkül vagy egy poénnal tovább folytattuk a szexet, mert tisztában vagyunk vele hogy aki hátulra dugja be a farkát az számoljon az "esetleges" következményekkel. Így, jóval túl a 30-on abszolút toleránsak és nyitottak vagyunk a témával kapcsolatban kipróbálás szintjén is, ha mindkettőnknek jólesik :)
Én nagyon szeretem, különleges érzés, akkor érzem maximálisan, hogy a páromé vagyok. Részemről nagy bizalom és vágy kell hozzá a másik felé.
Viszonylag ritkán csináljuk, hogy ne legyen belőle baj később sem.
Úgy is mondhatnám, hogy különleges csemege, ami 2-3 hetente egyszer belefér :)
28N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!