Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek, tapasztalatotok a popószexről?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 08:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A férfiak nagyon nagy többsége azt se tudja milyen, hogy kell normálisan belekezdeni:D csak a vazelin jut eszükbe, pedig anélkül is, ha kell intelligencia van, és hozzáértés, lehet alkalmazni jól is.

Hát kérem a szexuális intelligenciát sem lehet pénzen venni, az vagy meg van egy pasinak, vagy nincs. Az esetek majd 3/4 részében nincs.:DD

2014. máj. 8. 08:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem az intelligenciáról szól a kérdés...
2014. máj. 8. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Pusztán kìváncsiságból próbáltam ki. Először furcsa és kissé kellemetlen érzés volt, talán pont azért mert nem tudtuk a "techikáját" és azt hogy hogyan érdemes előtte rákészülni. Azóta sok idő eltelt és mivel az élmény egyáltalán nem volt rossz ezért utána is csinältuk nyilván sokkal alaposabb előjátékkal, amihez hozzátartozik az ujjazás és nyalás. És így teljesen élvezhetővé és kivánatossá vált számomra. Egy nagyon jó, intenzív, igen erős érzés, élvezet amihez lehet ám rendesen nyögni, sikitozni. :)
2014. máj. 8. 08:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Fáj, idegen érzés. Soha többé.
2014. máj. 8. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as! Mennyi idő telt el az elsőtől, amíg kívánatossá vált? Síkosítót is használtok? Esetleg beöntést előtte? Milyen idősek vagytok?
2014. máj. 8. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos, mivel az első sem volt rossz, csupán furcsa és szokatlan, így már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy ezt a továbbiakban is fogjuk csinálni. Az egyetlen "gond" az lehetett, hogy akkor nem fordítottunk kellő figyelmet az előjátékra, de tanultunk belőle. Igen, az elsőnél használtunk sikosítót, ezért maga a behatolás nem volt nehézkes vagy fájdalmas. Sőt....

Mostmár kellő izgatás és előjáték után nincs szükség sikosítóra, hiszen maga a puncinedvvel és/vagy nyállal elérjük ugyanazt a hatást, és ugyebár ezek mindig kéznél vannak. Nem szoktam előtte beöntést csinálni és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult elő kisebb "baj", de mivel mindketten érett gondolkodású, felnőtt emberek vagyunk, így ezen nem akadtunk fenn, hanem szó nélkül vagy egy poénnal tovább folytattuk a szexet, mert tisztában vagyunk vele hogy aki hátulra dugja be a farkát az számoljon az "esetleges" következményekkel. Így, jóval túl a 30-on abszolút toleránsak és nyitottak vagyunk a témával kapcsolatban kipróbálás szintjén is, ha mindkettőnknek jólesik :)

2014. máj. 8. 09:11
 7/12 anonim ***** válasza:
#2 ! Kedves ketteske !Az hogy ez a tizemilliomodik kérdés ebben a témában az igaz . De hogy jössz te ahhoz , hogy ezt az intelligenciával hozd össze ? Attól még valakit ez érdekel vagy netán élvezi , mint mondjuk az én kedvesem aki tanult ember,olvas érdeklőik nyitott a világra az miért lenne unintelligens ?
2014. máj. 8. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok ! és 1es akartam írni ! bocs.
2014. máj. 8. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem, különleges érzés, akkor érzem maximálisan, hogy a páromé vagyok. Részemről nagy bizalom és vágy kell hozzá a másik felé.

Viszonylag ritkán csináljuk, hogy ne legyen belőle baj később sem.

Úgy is mondhatnám, hogy különleges csemege, ami 2-3 hetente egyszer belefér :)

28N

2014. máj. 8. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os. Te olyan jól írsz, hogy blogot kellene írnod. Szívesen olvasgatnám. Úgy is mondhatnám, hogy jó olvasni, amit írsz. :)
2014. máj. 8. 17:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!