Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A pasitoknak milyen fajta pénisze van? Húspénisz vagy vérpénisz? Melyiket szeretitek jobban? Csak az a lényeg hogy mereven milyen, a típusa nem érdekes?
Most őszintén: mi értelme van olyan dolgon rágódni, amin nem lehet változtatni? Csak totálisan feleslegesen komplexusokat szül az emberekben. Ha idetéved egy olyan, akinek "húspénisze" van, és kicsit gyengébb lelkületű, totál odalesz az önbizalma, tök indokolatlanul.
Baromira mindegy, hogy "hús" vagy "vér". Kit érdekel? Az a lényeg, hogy felálljon amikor kell, és tudja használni.
Ki a francot érdekel, hogy mikor csak úgy van, vagy pisil, akkor mekkora?
Én nem hiszem, hogy ebben lenne igazság. Nem a "típusán" múlik, hogy hogy működik és hogy mennyire kemény.
Meg egyébként is...a jó szex két emberen múlik, nem egy péniszen.
És továbbra is tartom azt, hogy az ilyen idióta kérdések miatt vannak tele a fiatalok mindenféle hülye komplexussal.
Manapság már minden "szar". Ássa el magát, akinek húspénisze van, akinek nagy a mellbimbója, aki vékony, akinek kicsi a melle, akinek kissé ferde a pénisze, akinek nagy a makkja, akinek nagyok a kisajkai stb.
Most akkor h neked húspéniszed lenne, és mindenki a vérpéniszre szavazna, mi lenne?
Valószínűleg beléd ültetné a bogarat, hogy igazából nem vagy megfelelő senkinek, mert neked sosem lesz olyan kemény, mint egy vérpénisz, akkor se, ha a fejed tetejére állsz.
És tudnál rajta változtatni, nem?
Baromság és kész.
17/L
Szerintem sem azon múlik a jó szex hogy hús vagy vér...
De a barátomnak verpenisze van és imádom hogy simán kisebb és ha felizgul akkor szeeep nagy és kőkemény :))
Ez a komplexus hülyeség meg baromság. Ha ennyitol valakinek komplexusa lesz amögött nem csak öt vélemény áll hanem alapból önbozalomhianya van az illetonek. Nekem meg pl nincs túl nagy mellém. És akkor mi van ha azt írja a férfiak nagy része hogy a nagy mellekre bukik? :D akinek kellek annak így kelljek. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!