Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok rejteni a pasin pénztárcájában egy pajkos kis üzenetet, de nem tudom mit írjak a papírra. Ötletek?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy valami olyat, hogy mit fogok vele este csinálni, de nem tudom izgatóan megfogalmazni2014. máj. 8. 10:47
1/9 anonim válasza:
egy 20 ezrest? attól biztos felizgul
3/9 anonim válasza:
"Este a feszes, sima popsimhoz veregtheted a duzzadó,kemény farkad, majd belerakhatod a nedves, forró, puha puncimba, és dughatsz engem, amíg csak akarsz, grrrrrrrrr. Aztán forró ondódat a telt kebleimre lőheted, gyönyörű lesz"
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,ilyenekre gondoltam! :-)
2014. máj. 8. 10:56
5/9 menta34 válasza:
"Ma ne költs prostira, este kell otthon az erőd" :D
7/9 anonim válasza:
Ha a 3. hozzászóló pajkos kis üzenetét berakod, bízzunk benne, hogy nem kéri meg valamelyik ráérő kolléganőjét, hogy szaladjon már le a büfébe a tárcájával, és hozzon neki egy szendvicset meg valami innivalót. :-)
8/9 anonim válasza:
Ma este lekváros csemegével várlak. Tudom, hogy az neked íz lik.
9/9 anonim válasza:
Fotózd le magad egy szál semmiben, és tedd oda azt. Nekem tuti felállna rá, lehet ki is kellene vernem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!