Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szeretitek mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek mikor apasitok beéltek élvez vagy inkább ne élvezzen belétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ÉS az összes lány aki itt írta mind tablettát szed?

Szerintem a gyakorlatban inkább nem szeretik a lányok a tablettát, akkor pedig a bele élvezést sem, pont hogy az óvszer nélküli szex még kicsit frusztrálná is, hogy nehogy bele élvezzen, mert nem akar terhes lenni.

Szerintem inkább ez az általános. Amúgy elhiszem hogy izgatja a lányokat hogy beléjük élvezzen a srác de inkább csak a gondolataiban, vágyaiban.

Valósában nem hinném hogy ennyire sok lány hajlandó fogamzásgátót szedni és felvállani a lehetséges mellékhatásokat, csak azért ,hogy beléjük élvezhessen a barátjuk. És meg is érteném őket.

21F

2014. máj. 9. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy nem pocsékolunk:) nem tudom másnál hogy van. Én nem szedek gyógyszert. Mert nem is szedhetnék eü okokból.

Nem lehetek terhes. Így nem is védekezünk.

2014. máj. 9. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Na jó az más kérdés, hogy ha fizikailag nem tudsz teherbe esni, az nem jó dolog, de van ez a pici pozitív hatása.
2014. máj. 9. 20:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!