Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna az a tudat, hogy a barátnőtök szájába régebben bele élveztek mások is?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 12:50
1/9 anonim válasza:
Egy értelmileg felnőtt embert ez nem zavar.
2/9 anonim válasza:
ez nagyon izgató gondolat csókolózás közben
3/9 anonim válasza:
attól függ, milyen régen
mert ha például tegnap délután, amikor nem voltam itthon......
5/9 anonim válasza:
Hát igen....jó hogy a barátomnak nem kell ilyenekkel foglalkoznia
6/9 anonim válasza:
Nem erre gondolok, amikor csókolózom vele.
Sok ilyen undorító dolgot rá lehetne húzni sok mindenre ha így nézzük a világot és akkor mi értelme lenne bárminek is?
7/9 anonim válasza:
Hát mikor más volt a pasija akkor nem. De amióta én vagyok és a közben (és nem nemi erőszakról van szó, persze zavarna de nem lenne befolyásoló tényező) akkor ki is basznám az ablakon!(FÖLDSZINT!)
8/9 anonim válasza:
Számomra közömbös dolgokat nem engedek eljutni a tudatomig.
9/9 anonim válasza:
Ezzel az erővel hozzá se érj, mert izzad nap mint nap, a kezével amivel az ételt készíti a se**ét törli.
Ja, most jut eszembe, hogy te is ugyan ezt teszed. Szóval ezek után senkivel se fogj kezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!