Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek gáz, ha már újdonsült barátnőtök nem szűz?
Figyelt kérdés
Számokat hiába írnék, hány barátja volt előtte, de egy normális skálán terjedő számú ex barátra gondoljatok. 18 vagyok, nemrég szakítottam a barátommal, 2 évig voltunk együtt. Most hogy ismerkednék, és belegondoltam, kicsit szégyellem magam ez miatt:(2014. máj. 8. 16:15
11/14 anonim válasza:
Számomra már az lenne,mert én még szűz vagyok és én érezném magam kellemetlenül,ha a párom nem lenne az. De ettől nem félek,ugyanis egy nőnek sem kellek.:)
21/F
12/14 anonim válasza:
Te talán szereted, ha a neked szánt karácsonyi ajándékot valaki már pofátlanul felbontja előtted???
Ha szereted, akkor no problem!
13/14 anonim válasza:
Nem kell szégyellni.
Amúgy az se gáz ha szűz pasival jössz össze:) ha normális akkor nem fogja zavarni. Ha meg nem normális akkor nem is kár érte:)
Az én férjem is szűz volt amikor összejöttünk. Én 24, ő majdnem 21 volt akkor. Mivel nem hülye, és nem idióta, felfogta hogy előtte is volt életem..bár sajna boldogtalan. És nem zavarta hogy tapasztaltabb vagyok nála. 1 hónappal a 21. szülinapja előtt vesztette el velem a szüzességét:D
14/14 anonim válasza:
Szerintem ne szégyelld, mert nem kell, egyáltalán nem gáz :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!