Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális férfiak! Szerintetek hány szexuális partner elfogadható egy 23-24 éves normális, egészséges szexuális életet élő nő számára?
Ne gondold már, hogy a te gondolkodásod mindfelett.
A legfőbb szempont mindig az, hogy az egyénnek mi az igénye. Hadd ne én mondjam már meg vagy te, hogy mi az egészséges XY-nak. Te bekorlátozod magadat, de ő nem biztos, hogy akarja. Azért irtam, hogy amennyi neki jólesik. Nem több, és nem is kevesebb. Ez lehet, hogy neked 10, de k. vázzál már le vadidegen nőket mert mondjuk neki 15. Ez iszonyat b--kóság ám.
" Szerintem egy normális csaj 16 alatt nem kezd pasival."
19 évesen volt először barátom.
"Az első barátjával évekig együtt van, kb. 20 éves koráig. "
Persze mert ez mindenkinek így jön össze....hol élsz te???
Én rohadtul nem tehettem arról hogy a pasi akiben megbíztam és akivel együtt jártam 4 hónapig...csak megjátszotta a jófiút... aztán miután lefeküdtünk, otthagyott, mert neki az volt a sport, hogy szűz lányokkal ilyenformán kib..szott....
Egyébként nekem összességében 7 férfi volt az életemben 24 éves koromig. A 7. a férjem akivel azóta is együtt vagyok.
Az első 19 évesen.
A második 19-20 éves korom között.
A harmadik volt 22 évesen. Utána megint egy ideig senki...
A negyedik és ötödik 23 évesen,
A hatodik 24 éves korom elején.
Ezek után jött a férjem, a 7. és amióta csak vele vagyok,(4 év) csak ő van nekem senki más.
Attól hogy a partnereim száma nem 2-3 hanem 7, még nem vagyok r....banc, és más nő sem az. Őszintén... A legtöbb 24 éves már 15-20 pasin túl van manapság...És?
Hülyeség ilyesmi miatt elítélni valakit. Egyszerűen csak volt egy olyan időszak az életemben amikor nagyon magányos voltam... és túl hamar vállaltam be a szexet, nem ismertem meg eléggé azokat akikkel jártam... de hibákat mindenki elkövet. Nincs olyan aki nem. Ezért még nem kell ítélkezni.
A szex még mindig nem verseny...
És mellesleg arra gondoltál már, hogy az egészségesben a lelki egészség is benne van??? Biztos, jól esik, ha valakinek csak kefélni kellesz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!