Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a legjobb barátom, ha mindig ölelget és puszit ad? Fiú vagyok
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal nagyon jó a viszonyom, mindent tudunk egymásról, sokat lógunk együtt, meg bulizunk, szórakozunk, meg minden. Amikor találkozunk mindig ad puszit, meg amikor elválunk, akkor is. Meg azt veszem észre, hogy gyakran átölel, vagy megérint, meg úgy ül le mellém, hogy összeérjen a lábunk. Igazából nem zavarnak ezek a dolgok, ha ketten vagyunk, de az utcán olyan, meg a haverjaim előtt vagy társasában kellemetlenül érzem ilyen helyzetben magam. De nem akarom megbántani, meg az se zavar, ha meleg, csak mások előtt ne fogdozzon.2014. máj. 8. 20:56
11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg, én nem szoktam őt fogdosni, a részéről meg azért nem zavar, mert barátok vagyunk, barátilag szeretem, de semmi több nincs
2014. máj. 8. 21:29
12/18 anonim válasza:
"mindent tudunk egymásról"
vagy mégsem? kivéve azt, hogy ki kit szeret.
13/18 anonim válasza:
régi székely közmondás jut eszembe...
nem az a bu-zi aki csinálja, hanem aki engedi... :D xd
14/18 anonim válasza:
"megdobálni titeket amikor az Andrásin"
Te ostoba, legalább tanuld meg helyesen leírni!
Andrássy!
15/18 anonim válasza:
Hát vannak fura emberek, de nekem is van olyan ismerősöm, osztálytárs aki ahhoz képest hogy tényleg de tényleg full hetero ölelgeti a fiú osztálytársainkat volt hogy engem is... jó oké puszi nem csattant de volt hogy már jó párszor rácsapott valamelyik srácnak a seggére... Olyankor én mondjuk elég furán nézek rá... de ő biztos nem meleg mert ha jól tudom még barátnője is van. Na a lényeg az hogy vannak fura emberek, mondjuk engem zavarna a pusziszkodás, szerintem kérdezz rá hogy miért csinálja és beszéljétek meg!
16/18 anonim válasza:
"ha jól tudom még barátnője is van"
ó, persze, a barátnő a 100% garancia arra, hogy nem vonzódik a fiúkhoz :D
17/18 A kérdező kommentje:
de épp ez, hogy engem nem zavar, mert jól esik tőle néha a baráti ölelés, meg tök megértő, csak mások előtt ne csinálja, hogy mindenki melegnek nézzen miatta
2014. máj. 12. 15:48
18/18 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki hogy ölelgessétek egymást kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!