Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Van egy pasi az ismerettségi körömből, aki már nagyon régóta bejött, iszonyúan vonzódtam hozzá, ezért szégyen nem szégyen amikor éreztem hogy van nála esélyem éltem vele és lefeküdtünk.

Ezután azt mondta, párszor még összehozhatnánk ezt a dolgot, mégis azóta nemhogy nem keres, ha találkozunk (általában ekkor nagyobb társaságban vagyunk) mégcsak hozzám sem szól. Előtte sokat beszélgettünk, most meg már a köszönésen kívül szinte semmi...

Nem értem mi történhetett, nem azt várom, hogy loholjon utánam, de nem tudom összeegyeztetni azt, hogy a szex után csókkal köszön és azt mondja ismételjük meg, majd egyszerűen le se pottyant....

2014. máj. 8. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
El lettél könyvelve könnyen kapható nőnek és neki fix h nm ilyen kell. V csak trófeának tekintet egy ujjabb névnek a numera listáján. És tovább lépet.
2014. máj. 8. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak szexre kellettél neki. Most, hogy már megkapott nincs miért jópofizni. A bátyám is mindig ezt csinálja. Addig amíg nem kapja meg a csajokat fût-fát ígér majd miután elérte a célját le sem sz*rja ôket.

19/L

2014. máj. 8. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
:D
2014. máj. 8. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ezt jól megcsináltam, utólag meg már bosszant nagyon.

Az a baj, hogyha jól sejtem vissza se tudom neki adni azzal, hogy én is lesz*rom mert különösebben az se érdekelheti ugye?:(

2014. máj. 8. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Már rögtön utána hogy megtörtént, kb 3 hete tudtam hogy hibát követtem el....
2014. máj. 8. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
sajnos a lányok nagy része még mindig nem fogja fel, hogy így csak maga alatt vágja a fát...
2014. máj. 8. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Hallod kérdező! Én pasiként azt nem értem hogy hogy csak egyszer dugtatok? Gondolom nem lehetsz rossz csajszi ha szexelt veled. Én sosem állok meg egynél, akkor sem ha van másik csajszi is a szex listámon, max két csajt kezelgetek különböző időpontokban, egyiket reggel, másikat este, ilyen is volt... De nem csak egyszer! Párszor, sőt, jó párszor minden csajjal szexelek. Minden csajból egy kisebb/hosszabb távú rendszeres szex kalandot csinálok, akkor is ha csak szex van semmi más... Érdekes mennyire nem vagyunk egyformák mi pasik sem. Hihetetlen. Egy numeránál minden nő többet ér. Nagyon ritka az egy numerás csajszi, akkor is valami oka van, messze lakik, itt volt, dugtunk haza utazik, stb... De miért csak egyszer dugott meg, ha egy városban laktok?
2014. máj. 8. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Na ezt jól megszívtad :D höhöhö, nagyon kis naív lehetsz :D hány éves vagy? XD
2014. máj. 8. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:

7-es: Ezt nem értem én sem:) Jó volt, tetszett neki, azt mondta ismételjük meg. Aztán másnaptól 180-an fokos fordulat.

Nem értem...

2014. máj. 9. 07:29
 10/10 anonim ***** válasza:
férfi logika.... ne is próbáld szerintem megérteni. lehgetetlen
2014. máj. 10. 10:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!