Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy férfi?
Van egy pasi az ismerettségi körömből, aki már nagyon régóta bejött, iszonyúan vonzódtam hozzá, ezért szégyen nem szégyen amikor éreztem hogy van nála esélyem éltem vele és lefeküdtünk.
Ezután azt mondta, párszor még összehozhatnánk ezt a dolgot, mégis azóta nemhogy nem keres, ha találkozunk (általában ekkor nagyobb társaságban vagyunk) mégcsak hozzám sem szól. Előtte sokat beszélgettünk, most meg már a köszönésen kívül szinte semmi...
Nem értem mi történhetett, nem azt várom, hogy loholjon utánam, de nem tudom összeegyeztetni azt, hogy a szex után csókkal köszön és azt mondja ismételjük meg, majd egyszerűen le se pottyant....
Csak szexre kellettél neki. Most, hogy már megkapott nincs miért jópofizni. A bátyám is mindig ezt csinálja. Addig amíg nem kapja meg a csajokat fût-fát ígér majd miután elérte a célját le sem sz*rja ôket.
19/L
Hát ezt jól megcsináltam, utólag meg már bosszant nagyon.
Az a baj, hogyha jól sejtem vissza se tudom neki adni azzal, hogy én is lesz*rom mert különösebben az se érdekelheti ugye?:(
7-es: Ezt nem értem én sem:) Jó volt, tetszett neki, azt mondta ismételjük meg. Aztán másnaptól 180-an fokos fordulat.
Nem értem...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!