Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bele fér még egy baráti kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Gyerekkorunk óta CSAK barátok vagyunk de most a lány fel vetette hogy elégítsük ki egymást ha már nincs nekem se barátnőm és neki se pasija.Bele menjek?Vagy el ronthatja a barátságunkat?2014. máj. 9. 08:32
11/17 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan ő nekem mintha a húgom lenne és én nem nőként nézek rá.Neki is és nekem is voltak kapcsolataink mindig segítettünk egymásnak ilyen téren de nem akarok vele járni.
2014. máj. 9. 08:50
12/17 anonim válasza:
11 Ne menj bele, és akkor mondj nemet, és zárd le az oldalad és mond meg neki, hogy te nem nőként tekintesz rá, hanem mint barát, és nem érdekel téged, hogy manapság az üres egyedek között mi dívík, te megakarsz maradni a barátságnál, nem akarsz más irányba lépni. De ezt ne félmondatokból, hanem egyenesen a csaj szemébe,tök nyiltan. Ilyen esetben sosem szabad kertelni, sem nőnek, sem férfinak. Mindig a másik embert tisztelni kell annyival, hogy félreérthetetlenül a tudtára adod a véleményed.
13/17 anonim válasza:
#6 vagyok: ez azert gaz, hogy ilyen teren is segitettetek egymason. Feltetelezem, nem akkor, amikor kapcsolatotok volt. Azon kivul is gaz, mert akkor ti nem baratok vagytok, hanem veszf asz vagy neki, neked meg veszpunci o. Tisztazni illene a viszonyt, kurjatok, de akkor kapcsolatban. Szanalmasak az emberek. :D
14/17 A kérdező kommentje:
Soha nem feküdtünk le egymással.
2014. máj. 9. 09:10
15/17 anonim válasza:
felőled még barátság, de felőle már nem, úgyhogy nem beszélhetünk többé barátságról :/
szóval szerintem nyugodtan menjetek a vágyaitok után. vagy szakítsd meg vele a kapcsolatot :/
16/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom.Legjobb barátok vagyunk.Mindent és remélem ezt is meg tudjuk beszélni.Vagy pedig érzelemmentes szex.
2014. máj. 9. 21:38
17/17 anonim válasza:
hááát...nekem már sikerült ilyen barátság extrákkal-t létrehoznom...ha bíztok egymásban akkor mehet a buli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!