Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy pasi ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel már régóta ismerjük egymást. Pár napja le is feküdtünk egymással először. Rendes és kedves pasi, tehát nem egyalkalmasnak szánt engem, de ezt mondta nekem egy párbeszéd alkalmával: Nem akarok beléd szeretni.

Ez mit jelent? Vagyis azt értem, hogy nem szeretne belém szeretni. De ha ilyet mond, az mögött milyen érzések rejlenek? Esetleg nagyon kedvel, és érzi hogy belém tudna szeretni, csak épp nem akar? Vagy nem is tudna belém szeretni, amellett hogy nem akar?

Nagyon kedves, rendes velem. De ezt a kijelentését nem értettem, és már nem volt alkalmam rákérdezni hogy most ezzel mire is célzott, vagy mit akart ezzel mondani. Szerintetek? Köszönöm.

2014. máj. 9. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jól érezte magát veled,de nem akar belédszeretni, nincs másik csaja neki? Mert ilyet akkor mondanak.
2014. máj. 9. 09:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem akar beléd szeretni tehát továbbra is csak sexre kellesz neki!
2014. máj. 9. 09:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem bízik benned, fél, hogy átvered.
2014. máj. 9. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Fejjel van benne a kapcsolatba, és nem szívvel.nem érzésileg, csak testileg.
2014. máj. 9. 09:26
 5/12 anonim válasza:

Nem akar beléd szeretni tehát továbbra is csak sexre kellesz neki!

az lesz az!!

2014. máj. 9. 09:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem is érez semmit irántam még véletlenül sem?
2014. máj. 9. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
6 Nem is akar. Irányítja magát. Aki írányítani tudja, az nincs szívvel, érzésileg a másik ember mellett.
2014. máj. 9. 09:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Kemény lesz, de ez az igazság:Aki ezt mondja: kielégítí a testi szükségleteit, és ennyi. Ha érzéssel lett volna a dologba-vagy otthagy, vagy csak akkor fekszik le veled, ha kimondottan döntött és érzelmileg akart volna.Több éves ilyen kapcsolat után mint ami nektek volt, szinte egyértelműen lehet tudni.
2014. máj. 9. 09:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem hogy vannak érzései, csak próbálja elnyomni őket...
2014. máj. 9. 09:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Érthetetlenek vagytok. Elöször ba-tok utána jön csak szoba, hogy szeretitek-e esetleg egymást?
2014. máj. 9. 09:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!