Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tettetek vagy tennétek ilyet egy pasival, és
pasik ti jártatok már így?
Figyelt kérdés
A hétvégén lent voltam egy szórakozóhelyen,megismertem egy lányt ,táncoltunk,iszogattunk stb..Egyszercsak magától felajánlotta hogy vonuljuk kicsit félre valahova.Gondoltam szex lesz,de minimum a szájával alkot vmit,így kimentünk a kocsimba..nekiesek,ő letolja a fejem,hogy nyaljak,elég sokáig kényeztettem,ő elélvezett párszor majd kiszállt a kocsiból mondván hogy nem gondolom hogy ő olyan lány aki csak úgy lefekszik mindenkivel és kinevetett...azt hittem megölöm,még most is borzalmasan idegesít..
Ugyanazt játszotta el veled, amit ő érzett volna, hogyha csak a szájával elégít ki és viszlát. Igazából meg lepő és valamennyire így ismeretlenül megnyerő trükk a csajtól, nem semmi alakítás lehetett.
Én mondjuk ezután biztos kiröhögném saját magamat, hogy végülis mit vártam... :D
De ez az igazi egyenjogúság, nem ami a női hetilapokban van. :P
27F
2014. máj. 9. 11:01
12/39 anonim válasza:
Na azért nem kellett téged se 2x kérni, hogy megnyalogasd a nőiességét.
2014. máj. 9. 11:07
13/39 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam és most sem tudok nevetni a dolgon,mert én nem ellenkeztem hogy majdnem félórát nyaljak ,de nyilván az pörgetett közben hogy utána jön a viszonzás,Félre ne értsen senki,szeretek nyalni de nem 30 percet egy kocsiban kuporodva ,úgy hogy utána semmi viszonzás nincs sőt szinte ki is gúnyolnak.Ha előbb ő leszop én akkor is viszonoztam volna a dolgot ha igént tart rá,vagy lehetett volna egy kis előjáték után egy jó dsugás is ami mindkettőnknek jó,de így nagyon lekezelő és megalázó volt a szitu.Le sem merek menni mostanában a helyre mert szemmel láthatóan sokakat ismert és nem akarom hogy mindenki rajtam röhögjön.
2014. máj. 9. 11:09
14/39 anonim válasza:
ezt kellene cisnálni minden pasival, talán kicist visszvennének az arcukból
2014. máj. 9. 11:17
15/39 anonim válasza:
Igazából csak mondod, hogy viszonoztad volna, de nyilván nem, mert az ilyen pasik, mint te nem erről híresek. Minden tiszteletem a csajé és több ilyen kellene, hogy megtanuljátok végre, ne használjátok ki a csajokat.
2014. máj. 9. 11:22
16/39 anonim válasza:
A nők, negyven felé rájönnek, hogy egyetlen céljuk és életük értelme a gyerek. A férfiak erre csak hatvan körül jönnek rá, de már mindketten lekéstek a lényegről!
2014. máj. 9. 11:22
17/39 anonim válasza:
13 Nyugodtan menjél le, ha sokan ismerik, akkor azok mind mind jártak a cipellődbe. Luksógorok:D
2014. máj. 9. 11:25
18/39 A kérdező kommentje:
17 : Nem biztos hogy mindenkit ennyire megalázott,mert akkor nem lenne lent annyira népszerű,hisz én sem állnék vele újra szóba. Olyan pasik akikkel esetleg le is feküdt,illetve a barátnői meg a porta rajtam röhögjenek az kizárt,nem leszek a hely bohóca.
2014. máj. 9. 11:34
19/39 anonim válasza:
Kérdező! Pedig ezen nevetned kellene - aki túl komolyan veszi magát meg minden egyes apróságot az előbb-utóbb idegbeteg lesz.
Ha a történet azután, hogy "Egyszercsak magától felajánlotta hogy vonuljuk kicsit félre valahova.Gondoltam szex lesz,de minimum a szájával alkot vmit,így kimentünk a kocsimba.." úgy folytatódna, hogy aztán lemónikázott és elköszöntetek, akkor mit tennél most? Dicsekednél a haveroknak, hogy hétvégén mit sikerült alakítani, milyen jól csinálta és meg sem fordulna a fejedben hogy ő mit gondolna. Nem?
Szóval tanulságos kis történet, akár tanmese is lehetne a kölcsönösségről, a bizalomról meg a szórakozóhelyeken cápázásról. :D
#14 - azért Te sem vagy semmi... Attól hogy mindenkit utálsz nem lesz ám jobb neked.
2014. máj. 9. 11:45
20/39 A kérdező kommentje:
15 : igen ha szex vagy egy jó szopás lett volna a dologból persze hogy büszkén számoltam volna be a haveroknak.Ha előre mondja hogy csak nyalást akar akkor el tudtam volna dönteni hogy belemegyek e,persze nyilván nemet mondok az ajánlatra ,de tuti van olyan pasi aki egy nyalásnak is örül ,miként sok csaj van aki imád szopni akár viszonzás nélkül is,de ez így frusztráló,lehet pár hónap múlva viccesnek tűnik majd de most elég friss még az "élmény".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!