Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti tettetek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tettetek vagy tennétek ilyet egy pasival, és pasik ti jártatok már így?

Figyelt kérdés
A hétvégén lent voltam egy szórakozóhelyen,megismertem egy lányt ,táncoltunk,iszogattunk stb..Egyszercsak magától felajánlotta hogy vonuljuk kicsit félre valahova.Gondoltam szex lesz,de minimum a szájával alkot vmit,így kimentünk a kocsimba..nekiesek,ő letolja a fejem,hogy nyaljak,elég sokáig kényeztettem,ő elélvezett párszor majd kiszállt a kocsiból mondván hogy nem gondolom hogy ő olyan lány aki csak úgy lefekszik mindenkivel és kinevetett...azt hittem megölöm,még most is borzalmasan idegesít..

2014. máj. 9. 10:36
1 2 3 4
 21/39 PearlDiver ***** válasza:
85%
Nem jártam még így, nem az én stílusom. De szerintem onnantól kezdve hogy nem ígért neked semmit, nem lehet egy szavad sem... bár nyilván tisztességtelen a részéről :D
2014. máj. 9. 12:47
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Jól tette
2014. máj. 9. 13:04
 23/39 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jól tette! :D Szar érzés a fa.sz másik végén lenni, mi? :D
2014. máj. 9. 13:11
 24/39 A kérdező kommentje:
Nagyon bosszantó,főleg hogy előtte bent a diszkóban úgy tűnt mint aki nagyon odaadó,teljesen rá voltam gerjedve és úgy tűnt ő is kíván engem.Fordított helyzetben már voltam,hogy a csaj leszopott de ő nem is kért viszonzást.Ezt viszont senkinek nem kívánom hogy félórát nyaljon egy csajt egy kocsiban kuporogva aztán hoppon hagyják.A tanuljág alkalmi kapcsolatoknál nincs nyalás maximum szopatás vagy szex,vagy nyalás csak azután hogy én már kielégültem.Mégegyszer nem aláznak meg így az 100%,de eszembe sem jutott hogy egy csaj képes lehet ilyesmire.
2014. máj. 9. 13:47
 25/39 anonim ***** válasza:
92%
Aha, szóval a szopás az nem megalázó, az teljesen természetes és helyénvaló, sőt elvárható, míg a nyalás az emberi jogok sárba tiprása? Hogy mi van??
2014. máj. 9. 14:09
 26/39 anonim ***** válasza:
92%
Mert a férfiak mindig azt hiszik, hogy nekik jár ELSŐRE minden jó, most 1 lány bebizonyította, hogy nem így van, és 1 világ omlik össze benned?
2014. máj. 9. 14:09
 27/39 A kérdező kommentje:
25 és 26: A nyalás nem megalázó ha az ember kap viszonzást,vagy előre tudja hogy nem kap de így is belemegy.A csaj nyílván előre tudta hogy semmit nem kapok pedig rohadt kanos vagyok.Volt pofája addig nyalatni magát amíg már görcsölt a szám miközben így visszagondolva gondolom kinevetett magában és ez az ami megalázó.Akiket én leszopattam soha nem utaltak rá hogy kérnének bmi viszonzást ,pedig legtöbbször rá is kérdeztem,de legtöbbször a válasz az volt hogy imádnak szopni nem a viszonzás miatt csinálják.Én a viszonzás reményében nyaltam ki ezt a csajt .Ha épp van fix barátnőm őt ritkán kinyalom viszonzás nélkül is ,mert máskor ő szop viszonzás nélkül,és ha szeretek vkit akkor külön jó örömet okozni neki,mert tudom hogy ő is megteszi nekem.Itt nem érdekelt a csaj személyisége csak a teste de az nagyon,kizárólag szexre/szopásra kellett volna,és ő is úgy viselkedett hogy ezt nem bánja.Pl : kifele menet a diszkóból ellenőríztem és mondtam neki hogy van nálam óvszer,ő mosolygott és mondta hogy az bmikor jóljöhet..tehát ha nem is mondta előre hogy megdughatom,vagy le fog szopni végig ezt az érzést keltette a viselkedésével..teljesen hülyére vett,és megalázott,ilyet nő még velem nem tett!
2014. máj. 9. 14:22
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát. Lehet nagyon jól csináltad és elmondja majd a barátnőinek is. Te leszel a buli nyalógépe :D Egyébként ha velem történt volna meg, én kifejezetten örültem volna neki.
2014. máj. 9. 19:12
 29/39 A kérdező kommentje:
28 as : nem akarok "nyalógép" lenni,minek tudtál volna ebben örülni???
2014. máj. 9. 19:18
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Élvezted a nyalást?

a) igen

b) nem

a) Akkor ne nyavalyogj itt, legyél boldog, hogy ilyen élményhez juttatott!

b) Szóval csak érdekből csináltad? Csak azért, hogy utána leszopjon? És ezzel még dicsekszel is ezen az oldalon??

2014. máj. 9. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!