Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik mesélnétek nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mesélnétek nekem a szexkapcsolataitokrol?

Figyelt kérdés
Nekem 1 ève tart,de màr kezd nem èrdekelni,a pasi feljön hozzàm,mogorva durcàs meg flegma,viszont amikor a szeretkezèsbe kezdünk,egy àlom,mikor abbahadjuk,kb ugy nèz ràm mind akit jol megverne,ès elmegy,aztàn pàr hèt mulva jelentkezik.idàig ezèrt türtem el ezt a viselkedèst mert ö kielègit ès nem szeretnèk töb pasit kiprobàlni.persze bizalmas beszèlgetès idàig sem volt nem is vàrok el.de most szinte nem is szol hozzàm ha feljön,mintha tartanà magàt,hogy ne engedjen meg egy jo beszèlgetèst,igy egyre nehezeb belekapcsolodjak màr a szexbe.szerintete egy ilyen sràc abszolut nem kivàncsi az èn velemenyemre pl rolla,vagy,hogy milyen is vagyok termeszetbe?

2014. máj. 9. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Így azért elég nehéz lehet!!

Legalább tudnátok beszélgetni is egy kicsit!

Így olyan mintha csak üríteni járna! :-(

2014. máj. 9. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát te aztán jól belenyúltál :) Normálisabb pasit kell rá keresni ennyi. Most itt nem fogok sztorizni közösben, nem is értem az miben változtatna a helyzeteden :) 24/F
2014. máj. 9. 12:26
 3/9 kiskivancsi79 ***** válasza:

Szerintem is keres egy masik pasit aki szinten csak szexkapcsolatott keres denormalis is azert.

Nekem annyira nem volt szerencses, egymasba szerettunk.

2014. máj. 9. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
miért érdekelje? csak eszköz vagy,ha nem te akkor más.:)
2014. máj. 9. 12:35
 5/9 kiskivancsi79 ***** válasza:

Azert csak emberek vagyunk lehetne normalis is.

Ha meg nem tudd az lenni keressen mast aki elviseli vagy vegen tenyleg csak targy marad neki. Vannak normalis pasik is.

2014. máj. 9. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez most egy szexkapcsolat nem?

Üríteni jár. És ennyi. Én is így néznék rád ha üríteni járnék. Saját magadat degradáltad le ezzel az egésszel. Csak akkor nem értem mit vársz? Ez nem egy autentikus értelemben vett kapcsolat

2014. máj. 9. 13:04
 7/9 kiskivancsi79 ***** válasza:

Ha no lennek ilyennel aki uritesnek gondolja csak a szexkapcsolatott tuti elkuldenem egy sarokba azt intezd el az uritest.

Azert a szexkapcsolatba szerintem kell a kolcsonosen jo is legyen.

2014. máj. 9. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A pasi egy fäszfej. Te viszont mostanra guminővé degradáltad magad. Nehéz lesz kimászni ebből a slamasztikából.
2014. máj. 10. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy prostinak tart,akinek nem kell fizetni.Nekem is kell ilyen csaj.
2014. máj. 15. 07:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!