Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki hanyatt vágni?
Figyelt kérdés
Miért akar minden pasi a környezetemben lefeküdni velem, miért nem tudnak csak barátnak maradni?2014. máj. 9. 12:59
11/18 anonim válasza:
Én ki fugáznám még a lelkedet is
14/18 anonim válasza:
Lehet mégse csak simán átlagos vagy, hanem vagy kifejezetten szép, vagy nagyon erős a szexuális kisugárzásod. Ezt nem tudod irányítani, ez adottság... Nekem is nehezen működik a barátság fiúkkal, férfiakkal, még aki nem próbálkozik be, azon is sokszor látom, hogy tetszem neki... Igazi barátom nincs is, csak lány. Van ilyen. Én se tartom magam extra szépnek, és mégis ez van. :/
15/18 anonim válasza:
Csajok! ÉN egy átlagos, sportos, barátságos srác vagyok. Szívesen dumálnék valakivel. :)
16/18 anonim válasza:
sztem csak az önbizalmadat akarják növelni....ezzel jelzik, hogy van náluk esélyed
17/18 anonim válasza:
csajbarát akit nem lehet kúrni ? kössz de nem ,mi a fsznaK?
18/18 anonim válasza:
fiú és lány között nincs barátság :/
inkább az a kérdés, hogy ezek után, hogy lőttek a barátságnak, miért nem fekszel le velük? nem vonzóak számodra?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!