Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ezért a 2 percig tatrtó leírhatatlan érzésért szeretkezünk?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem tart ilyen rövid ideig?2014. máj. 9. 14:24
1/9 anonim válasza:
Azért a 30-60 percért is ami elvezet odáig... 24/F
2/9 anonim válasza:
van, akinek rövidebb ideig, szóval ne csüggedj
4/9 anonim válasza:
Hááát mondjuk csináld többször egymás után 2 percig... ...pl. ha 30-szor sikerül, akkor az már 1 teljes óra! :-)
5/9 anonim válasza:
neked két perces az orgazmusod? wow.
6/9 anonim válasza:
Neked el tart 2 percig? Az jó lehet.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát 2-3 percig.. előjátéktól függ..
Miért Nektek nem tart el addig? :O
2014. máj. 9. 14:50
8/9 anonim válasza:
2-3 perc és elmész? :D szegény csaj, esélye sincs az orgazmusra... :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem valamit elírtál mert KÉPT PERC? :DD nézd az órád 2 percig és számold a másodperceket! De ha mégis, akkor jó neked. Nekem kb 5-6 mp.
Amúgy nem tudom ki miért, én egyrészt egyszerűen szeretem a barátnőm testét, és ha már ott vagyunk ruha nélkül mért ne tegyem amim jó, ahova neki jó, mert sztem közben is jó :)
És ne feledd: az élet nagy részét sem a cél teszi ki, hanem az odavezető út!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!