Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ciki, ha két fiú haver, barát puszival köszönti egymást?
Először is döntsd el, hogy melyik nemzethez tartozónak vallod magadat.
A szlávok, első sorban az oroszok közt ez teljesen normális és alap gesztus, ha nem viszonzod, még meg is sértődnek.
De itt, a Kárpát-medencében, hogy is mondjam...bu*is.
Ez nem rasszizmus/nacionalizmus/homofób. Egyszerűen nem normális dolog, hogy két borostás áll összeérve üdvözölje egymást. Fogd meg jó erősen a kezét és addig rázd ameddig le nem szakadnak az ujjai! FÉRFI ember így üdvözöl!
Jó! Karácsonykor, szülinap/névnap én is pusziszkodom a haverjaimmal, de ugye az ünnep, a szeretet kimutatásának ideje, ilyenkor teljesen normális.
Mondjatok vidéki, konzervatív bugrisnak, de szerintem eleve cikis ha így köszönnek egymásnak a fiúk. Egyáltalán nem férfias cselekedet. :/
Hány éves vagy? Konkrét korhatárt így nem tudok mondani.
Egyébként meg szerintem kicsit fura, már suliban nem szoktak puszilkodni (legalább is, én sosem láttam a környékemen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!