Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor egy muszlim férfi és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelekrajz kérdése:

Amikor egy muszlim férfi és egy nem muszlim nő között felforrósodik a levegő. Ez a téma érdekelne. Konkrétan, hogy : ismertek-e olyan eseteket, amikor sikerült a szerelemnek legyőznie a vallást?

Figyelt kérdés

Jó lenne "első kézből" hiteles infot kapni, természetesen semmilyen adatot nem kérek, jó nekem az "ismerek olyat, aki látott már olyat, amikor 2 ember arról beszélgetett hogy... " Engem ténylegesen a lelki része érdekel. Volt-e lelkiismeret furrdalás, vétkezésnek élték-e (éltétek-e) meg, vagy a szerelem mindent felült írt?

Ha nem szeretnétek ide írni, akkor írhattok priviben is : lya.wort@gmail.com

#muszlim #vétkezés #szexualitas muszlimmal #erősebb a szexualitás #vallás kontra szerelem #házasság elötti szexualitás
2014. máj. 9. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
6%

Hagyd a muszlimokat, így is rengetegen vannak, legalább Magyarországra ne hozd őket.

Vagy takarodj el a Szent Korona földjéről...

2014. máj. 9. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
En kulfoldon elek es ismerek muszlimokat.Nem tudjak letagadni magukat.Hiaba ok mashol masmilyen kulturaban nonek fel.Talan meg a szerelmet is maskepp elik meg...
2014. máj. 9. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is külföldön élek, és nekem udvarolt mióta kint élek 2 muszlim fiú, osztálytársak voltunk, Az egyik nagyon vallásos volt, a lényeg hogy nagyon rendes és tisztelettudó volt, csak beszélgettünk és vett apróbb ajándékokat, elég rövid idő után megkérdezte, hogy lennék-e a felesége, (mivel ők házasság előtt nem élnek nemi életet) és akkor én nagyon fiatal voltam és nemet mondtam. Utána megszakadt a kapcsolatunk. A másik is muszlim fiú volt, egy kigyurt arab, de ő elég tágan értelmezte a vallásukat, de rettentően helyes, de kezdeti ismerkedés után nem mertem vele összejönni, biztos nem bántott volna, de még én is féltem tőle. Biztos nő vagyok,nem avattak be mivel foglalkoznak, mennyi pénzük van, de mind a két család elég gazdag volt.. Engem mint nőt teljesen elfogadtak volna, a családjuk is, és nem köteleztek volna hogy vegyem fel a muszlim vallást, tanulni tanulhattam volna, de dolgozni nem engedtek volna, a másik hogy min. 8-13 gyereket akartak..a házasság előtt készül szerződés, amiben lefektetik mit várnak el tőlem és mit kérhetek és kapnék tőlük. Nem volt lelkiismeret furdalásom sem, se vétkesnek sem éreztem magam, az első fiú nagyon rendes volt, az arabok között is vannak természetileg rendesebbek, meg kevésbé, őhozzá ha érettebb lettem volna lehet hozzámegyek feleségül. A másik fiútól alapból féltem, de velem ő is nagyon rendes volt, de vele nem mertem volna járni se.
2014. máj. 9. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Az iszlám kirekesztő vallás, a híveik sokkal erősebben, sokkal inkább az életük részeként élik meg a hitüket, nem úgy mint a keresztények. Náluk ez befolyásol mindent, ennek rendelik alá az egész életüket. Eleve azt kizártnak, vagy legalábbis nagyon-nagyon ritkának tartom, hogy egy muszlim férfit érdekeljen egy nem muszlim nő. Teljesen másképp látják a női ideált mint a nyugati kultúrában.
2014. máj. 9. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es egy muszlim férfi választhat nem muszlim nőt is és akik Európában élnek választanak is. A muszlim nők választhatnak csak muszlim férfit.
2014. máj. 9. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt hogy muszlim fiú udvarolt, szerintem alapvetően nagyon kedves/udvarias/egyedi/lelkes a stílusuk (persze ez általánosítás) de a vallás néha szóba került és nagyon elutasító voltam szegénnyel, de végül mégis én és nem ő volt az aki visszalépett a komolyabb kapcsolattól
2014. máj. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!