Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is ki van éhezve egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ki van éhezve egy igazi Nőre/Férfira?

Figyelt kérdés

Tulajdonságokra értem főleg, amit a korosztályom egyszerűen nem tud megadni vagy csak én nem találkozok össze egy normális, férfias egyeddel. Nagyon sok közölük olyan akikben egyáltalán nem lehet megbízni. Legtöbbjüket meg a buli, meg a nőzés érdekel csak semmi más. Egyszerűen nem találkoztam még össze olyannal aki tudná hogyan kell bánni egy nővel.Aki persze tudja hogyan kell annak meg már van barátnője.:S

Ti is ugyanezt tapasztaljátok? Mintha már semmit nem érnének az emberi kapcsolatok.

2014. máj. 9. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9: és mégis, hova mozduljak? 7 éve próbálok normális barátnőt keríteni magam mellé. 6 komolyabb kapcsolatom volt, egyik se ért véget szépen... Egyszerűen feladtam.
2014. máj. 9. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel, aki keres az talál. Majd meglátod.
2014. máj. 9. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
11 Ne hogy feladd a cél előtt:DD
2014. máj. 9. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
15 évenként szoktak az ember életében előfordulni, szóval még van időd:D Nekem lassan beér a célba:)
2014. máj. 9. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalni én is ezt tapasztalom. Részben az én hibám is, sokat várok el (annyit mint magamtól de az pont elég arra hogy a korosztályban potenciális jelöltek 3/4-ede kiessen).

Viszont én nem vagyok "kiéhezve", jól lekötöm magam (marha sok munka, sport, házimunka meg kreatív tevékenyésgek). Viszont pont mivel ezt látom, nem is igazán vagyok motivált. Plusz megvan az a kényelmes életfelfogásom, hogy úgyis lesz valaki akinek az állatsági szintje pont megfelel az enyémmel.

2014. máj. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!