Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bugyi, melltartó nélkül?
Figyelt kérdés
Csajok volt olyan h nem hordtatok bugyit,melltarot?vagy abszolut,suliban buli vagy otthon?kort kérnék2014. máj. 9. 20:35
1/8 anonim válasza:
Otthon, a forró nyári estéken, éjszakákon simán így terülök el az ágyban :)
2/8 Ramcsiii válasza:
Jézusom..Te van,mikor nem szoktál bugyit húzni?Velem ez elő sem fordulhat,esetleg melltartót otthonra csak nem szeretek húzni,emigy sem nagyon nagyok a melleim,de ha megyek valahová akkor azért már viselem :)
3/8 Költőnő? válasza:
persze, egy szál tóga az átlagviselet :)
5/8 anonim válasza:
nem szoktam bugyit hordani sose.
24/F
6/8 anonim válasza:
Itthon szívesen vagyok nélkülük, de eljárni egyik nélkül sem tervezem.
7/8 anonim válasza:
Otthon meztelenül szoktam aludni nyáron.
Vannak olyan ruháim, ami alá nem kell melltartó, mert bele van varrva, vagy pl nyári, nem átlátszó, de ilyeneket ritkán hordok...
Bugyit mindig viselek.
8/8 anonim válasza:
max. alváshoz nem veszek fel, meg olyan ruhákhoz, aminek van melltartó része...na mondjuk egyszer véletlen nem vettem fel melltartót suliba, senki nem vette észre igazából, de én mégis alig akartam felállni a helyemről :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!