Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok bugyi, melltartó nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bugyi, melltartó nélkül?

Figyelt kérdés
Csajok volt olyan h nem hordtatok bugyit,melltarot?vagy abszolut,suliban buli vagy otthon?kort kérnék

2014. máj. 9. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Otthon, a forró nyári estéken, éjszakákon simán így terülök el az ágyban :)
2014. máj. 9. 20:39
 2/8 Ramcsiii ***** válasza:
Jézusom..Te van,mikor nem szoktál bugyit húzni?Velem ez elő sem fordulhat,esetleg melltartót otthonra csak nem szeretek húzni,emigy sem nagyon nagyok a melleim,de ha megyek valahová akkor azért már viselem :)
2014. máj. 9. 20:39
 3/8 Költőnő? ***** válasza:
persze, egy szál tóga az átlagviselet :)
2014. máj. 9. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze:D
2014. máj. 9. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

nem szoktam bugyit hordani sose.

24/F

2014. máj. 9. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Itthon szívesen vagyok nélkülük, de eljárni egyik nélkül sem tervezem.
2014. máj. 9. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Otthon meztelenül szoktam aludni nyáron.

Vannak olyan ruháim, ami alá nem kell melltartó, mert bele van varrva, vagy pl nyári, nem átlátszó, de ilyeneket ritkán hordok...

Bugyit mindig viselek.

2014. máj. 9. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
max. alváshoz nem veszek fel, meg olyan ruhákhoz, aminek van melltartó része...na mondjuk egyszer véletlen nem vettem fel melltartót suliba, senki nem vette észre igazából, de én mégis alig akartam felállni a helyemről :D
2014. máj. 10. 02:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!