Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet ilyen mellékhatás?
2 hónapig szedtem fogamzásgátlót, aztán abbahagytam, mert nagyon megbetegedtem. Első hónapban barnás-véres folyásom volt (nem állandóan,3 napig igen, aztán semmi és újra..)
Most újra elakarom kezdeni szedni, szerintetek újra vérezni fogok? Köszönöm előre:)
Jaj, és a betegtájékoztatón az van, hogy rögtön véd, de 1-2 hetet fogok várni, ti mennyit vártatok?:) 18/L
1-Igen, újra lehet.
2-Nem véd rögtön. Legalább 1 hetet mondanak, én a túl elővigyázatos fajtából származom, ezért 1 hónapot vártam.
3-Vizsgáltasd ki magad alaposan előtte. Tényleg fontos.
4-Ha az egyiktől bajod volt, nem biztos, hogy lesz a másiktól. Egy nőgyógyász biztos,hogy más fajtát fog felírni,ha az előzővel gond volt. Viszont ez sem garantálja, hogy a következővel nem lesz mégnagyobb gond.
5-16 évesen kezdtem szedni,reméltem, hogy helyrerakja a menzeszem. Tavaly, 7 év után hagytam abba. A második év után májdaganatom lett, de cserébe helyrerakta a hormonjaimat, a bőrömet és a ciklusomat, valamint nem kellett fájdalomcsillapítóért szaladni,ha megjött és nem tartott másfél hétig. Most, egy évre rá,hogy abbahagytam, még mindig 28-45 napra jön meg, és az első nap az ügyeletet kell kihívni,mert elájulok a fájdalomtól. A májdaganatom felszívódott, de a hormonszintemmel komoly gondok vannak,és akkor én még a szerencsés kategóriába tartozom.
Jól gondold át, hogy kell-e ez neked, több előnyöd származik-e belőle, mint hátrányod. Legalább egyszer érdemes átolvasni a mellékhatások részt.
23N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!