Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Történt már ilyen veletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel pettingeltünk, mire szerettem volna levenni a nadrágját de ismét elutasított. Mondván neki még korai. Ez el is vette a kedvem a dologtól. Aztán ő mászott rám, de abszolút nem voltam hangulatban. Végül lekerült a nadrágja, de akkor meg már nem tudtam beindulni...tudjátok nem állt fel.

mivel kellemetlen volt Számomra, korábbi hasonló negativ élmény, ugy csináltam mintha csak vissza adnám neki , hogy érezze milyen mikor elutasitanak. De ez csak álca volt. Féltem hogy magára venné, hogy nem elég vonzó stb...

2014. máj. 10. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kell besértődni azon, ha a lány még nem érzi magát készen...

Nem hogy örülnél, hogy meggondolta magát...

2014. máj. 10. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Pàromat en ketszer utasitottam vissza...majd szepen minfent megbeszeltunk ..es utana mar engedtem. Lehet nem esett neki a lwgjobban, de nem szabad erõltetni..es mostnar o is erti.
2014. máj. 10. 08:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem:D De mit akarsz ettől az ócska rafkós ribitől?:D
2014. máj. 10. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
A bugyiját nem láttad volna, ha az lenne mint akinek játssza magát:D
2014. máj. 10. 08:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem sértődök be rajta, tény hogy hervasztó tud lenni ha már kb 20 adjára utasít el. Nem tudom az egész este nem ugy alakult ahogy...es nem is volt már utána igazán kedvem hozzá mikor mászottt rám...akkor még igaz beindultak, de mire lekerült róla a nadrág, nekem valahogy ne akart felállni mar, es ez kellemetlen volt Számomra, ezért védekeztem azzal amit a kérdésben leirtam.

sajnos nekem az anno első alkalom nem valami jól sikerült, es az a felelem is Feljött bennem utána már...

annyit kellett volna neki mondani,h most ne haragudjon de nem megy.

2014. máj. 10. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Na ezért nincs nekem párkapcsolatom. Se idegzetem, se kedvem az ilyen macerához. :)

20l

2014. máj. 10. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki ezt a csajt, ha jót akarsz magadnak. Ezen csak az nem ment végig, aki nem akart. Ha nem ilyen lenne, teljesen másképp történne nagyon sok minden. Pont azt játssza, aki sose volt. Minden perc amit vele töltesz, pocsékba megy.
2014. máj. 10. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Nos kár ilyen szinjátékokat játszani.

Az őszinteség alap a nemiségben. Mond meg neki, hogy lehervasztott, nem állt fel, és eljátszottad a sértődést.

Ez hosszú távon neked is jobb. pl. megtanit arra, hogy megodl a problémát és ne elfedd. Ha berögzül (gyorsan berögzül) az elkendőzés reflexe, abból baj lesz később minden szinten.

És elhiszem, sőt természetesnek nevezném, hogy az ember elkezd beindulni, aztán közlik vele, hogy mégse. A csalódottság normális. Ezt is mond el, hogy totál lehangoló az állandó visszautasitás. Egyébként fontos lenne, hogy hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt. A "nem vagyok kész", és a kéretem magam között nagyon vékony a határ.

2014. máj. 10. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:
2 hónapja.
2014. máj. 10. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó tanácsok mondhatom. Látom figyelmesen elolvastátok a kérdést. Fas.za!

Tehát igen, történt velem ilyen. Ki lehet heverni. Lehet hogy még egy párszor elő fordul, de túl kell lépni rajta.

Nem tudom hány éves vagy, de javaslom igyál meg egy felest a következő előtt. De csak egyett! Gátlás és szorongás oldásnak.

Pont ez volt az eset nálam is, szinte könyörgés, szinte erőszakkal téptem le a farmert a csajról, mire megadta magát. Aztán én nem voltam a toppon, annyira felidegesített ez a könyörgés. Olyan volt mintha az oviban lennénk, mintha ő nem akarna dugni. Pedig akart, csak kérette magát.

2014. máj. 10. 09:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!