Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok többsége elítéli az olyan pasikat, akik hivatásost látogattak meg?

Figyelt kérdés

Egy pasinak általában sokkal nagyobb a szexuális igénye és ezer karöltve sokkalta nehezebb magának párt találni.(átlagos pasiról beszélünk)

Míg egy lánynak a fent említett dolgok egyike sem okoz problémát így sokkal kisebb eziránt a szükséglete.

2014. máj. 10. 09:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el, de kapcsolatot se akarnék olyan emberrel aki prostikhoz jár. Egész egyszerűen azért mert nagyon különbözik a felfogásunk, nekem a szex a legintimebb dolog és csak olyannal tudok együtt lenni aki szeretek és bízok benne, akinek egy menet párezer forint azzal nekem nincs miről beszélnem.

Ja mert egy nőnek olyan baromi könnyű párt találi...jót röhögtem. Ezt átfogalmaznám sok a jelentkező, de arcoskodás és a másik lenézése nélkül mondhatom hogy komolyatalanok, olyan embert találni akinek az életfelfogása (és helyzete) egyezik az enyémmel, és még tisztelni is lehet valamiért nagyon nehéz. És nem kell félreérteni nem várom a szőke herceget nincsenek illúzióim a férfiakat illetően, és tudom én mit tudok nyújtani.

2014. máj. 10. 10:02
 12/32 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el az ilyen férfiakat, de ők szerintem nem tudják elképzelni, hogy mit érezne az a nő, aki később beléjük szeret, akivel párkapcsolatuk lesz, esetleg a családalapítást is fontolgatják, ha tudná, hogy nekik korábban szexuális kapcsolatuk volt egy prostituálttal.

Én úgy gondolom, hogy ezt teljesen átérezni nem fogják soha, de az az élethelyzet, amibe még kerülhetnek, és amiben a legközelebb kerülhetnek annak a megértéshez, hogy női szemmel és lélekkel nézve ez mit jelent, az szerintem az, ha egyszer lányuk születik, akit látnak kisbabából kisgyerekké, gyerekből álmodozó, szerelmes kamaszlánnyá, majd szárrnyait próbálgató fiatal nővé átalakulni.

És akkor gondoljanak majd bele, hogy ők maguk mit éreznének akkor, ha a lányuk , akit imádnak, akinek a legjobbat akarják az életben, és akiért szó szerint is a tűzbe mennének, ha az élet úgy hozná, egy olyan férfival szeretkezne (akár életében először, akár később), aki korábban prostituáltak ágyában fordult meg, vagy akár csak egyéjszakás kalandok egész sorában élte kis a szexuális vágyait.

2014. máj. 10. 10:03
 13/32 anonim ***** válasza:
12- biztos ilyen szép tisztának kellene lennie az életnek, de sokszor a lányok olyan kapcsolatban élnek, amiben ütik-verik őket, kihasználják, hazudnak nekik, alkoholisták mellett, stb.. akkor miért pont az fájna a legjobban, hogyha olyan partnert választ aki amikor még nem ismerte akivel komolyabb kapcsolatot kezdett, akkor eljárt hivatásoshoz. Annyi mindenféle ember van, önmagában az hogy épp nemjárt hivatásoshoz az nem akkora érték.
2014. máj. 10. 10:12
 14/32 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyen emberek sosem tudnak, és sosem fognak tudni normálisan nézni egy női testre.

Csak úgy mint egy darab árucikk, ami addig jó, mig tökéletes, ha bármi is romlik rajta(szülés,kor, betegség vagy bármi más miatt) már eldobják, és mennek egy újat vásárolni. Sosem fognak tudni másképpen nézni a nőkre.Sem 20 évesen, sem 70 évesen.És soha nem változnak.

2014. máj. 10. 10:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"12- biztos ilyen szép tisztának kellene lennie az életnek, de sokszor a lányok olyan kapcsolatban élnek, amiben ütik-verik őket, kihasználják, hazudnak nekik, alkoholisták mellett, stb.. akkor miért pont az fájna a legjobban, hogyha olyan partnert választ aki amikor még nem ismerte akivel komolyabb kapcsolatot kezdett, akkor eljárt hivatásoshoz. Annyi mindenféle ember van, önmagában az hogy épp nemjárt hivatásoshoz az nem akkora érték."

Szerintem ez egy nagyon rossz szemlélet, ilyen alapon örüljek ha a lányom egy alkoholistával jön össze mert jó hogy nem egy sorozatgyilkossal? A legjobbra kell törekedni, emberi kapcsolatokban és érzelmekben egyaránt, a legrosszabbhoz képest nem nehéz jónak lenni és az ember értékrendjéről se fest túl jó képet. Egyébként nem értem, hogy attól mert más rossz kapcsolatban él nekem miért kéne elfogadni olyasmit egy pasiban amitől rosszúl vagyok?

(Az hogy nem járt hivatásoshoz nálm nem érték, hanem alap. Ez felfogás beli különbség de leginkább úgy tudom szemléltetni, hogy ha valaki nem lop akkor nem kell megtapsolni hogy milyen becsületes, hisz alapvető elvárás hogy ne tuljadonítson el valamit ami nem az övé)

2014. máj. 10. 10:21
 16/32 anonim ***** válasza:
Onnan is ki lehet szűrni egyébként őket, ha 2-3kg pluszt egy nőn megjegyeznek De tényleg 2-3 kg(nem 10), morognak érte és cirkuszolnak.És megmondják mit korrigáljon magán a nő, és küldik is szike alá.Nem várják meg, hogy a nőben érjen meg a változás.
2014. máj. 10. 10:24
 17/32 anonim ***** válasza:
2-3kg hízást egy átlag normális, hétköznapi ember nem szúr ki. 7-8 kg-tól kezdik észre venni a hétköznapi emberek a hízást.
2014. máj. 10. 10:26
 18/32 anonim ***** válasza:
43%
De jó, hogy ennyira tiszta az értékrendje itt a legtöbb embernek, akkor meg hogy a fenében van az, hogy igaz sok (mindegyik barátnőmnek) annyira rossz a házasélete, holott egyiknek sem járt el a férje, párja hivatásoshoz. Egyetletlen normális, szép kapcsolatot nem látok magam körül, se iskolában, se munkahelyen sehol, se a lakókörnyezetemben, (hogy nehogy azzal az érvvel jöjjön valaki is, hogy mert olyanok a barátnőim).. Meg akik itt gyk-n is vannak, mindegyikünknek van gondja, mert ez is pótcselekvés, ez se normális kommunikáció és norm emberi kapcsolat.
2014. máj. 10. 10:48
 19/32 anonim ***** válasza:

*holott egyiknek sem járt el a férje, párja hivatásoshoz.

Erre ne vegyél mérget.

2014. máj. 10. 10:55
 20/32 anonim ***** válasza:
ezek a nők maguk is sérültek. azért vannak rossz kapcsolatokban.
2014. máj. 10. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!