Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baj óvszeres szexnél?
Figyelt kérdés
van egy olyan problémám, hogy kicsit rövid a fityma fékem. óvszer nélkül nincs baj, csak akkor ha nem elég távg vagy nedves. és attól félek hogy óvszerral lesz valami probléma. még nem próbáltam úgy. és nem szeretnék leégni. mert volt egy 18 éves barátnőm én 15 vagyok, lehívtam dugni, és valamit olyan jól csináltam elsőnek hogy ott maradt 3 hónapig! :D tehát óvszer nélkül nincs gond.2014. máj. 10. 10:05
1/3 anonim válasza:
Aztakur.va.
Yoda! Kérlek taníts! Kérlek!
2/3 anonim válasza:
Lehívtad?Honnan?És három hónapig ott lakott nálad?És utána?Én olyan ügyes vagyok,hogy az asszony már 15 éve nem megy el itthonról.:)
3/3 A kérdező kommentje:
csak keresgéltem fb-on, és megtetszett a lány . beszélgettünk egy keveset, és felvetettem a témát. aztán el is jött az nap este. aztán össze jöttünk, és elhagyott, mert túl sokat veszekedtünk. hát ilyen a társas élet.. :D
2014. máj. 14. 22:42
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!