Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, csajok! Terhességből kifolyólag mennyit kell nélkülöznie egy pasinak a szexet? Pár hónapig nincs szex? Van ilyen?
Helyes! Húzd is csak fel mindig és időben! Ne legyen csak egy kicsit sem anélkül!
"hogy egy nő tisztában van-e azzal, hogy mivel jár egy terhesség"
Ha fiatal, nem járt utána a témának, nem szült a közvetlen közelében senki mostanában, akkor fogalma se lehet.
"direkt felcsináltatja magát egy pasival"
Nagyon elkeseredettnek vagy nagyon tudatlannak kell lenni hozzá, ha valaki úgy vállal gyereket, hogy a másik nem akarja.
A gyerektartás még akkor sem elég arra, hogy az ember megéljen belőle, ha gazdag az apuka.
Általában jó kereset esetén is csak olyan keveset ítélnek meg, amiből max. a pelenka és még némi ez az kitelik. Ha idősebb lesz a gyerek, már a fél fogára is kevés lesz.
De még egyszer: senki nem tudja magát direkt felcsináltatni a másik közreműködése nélkül!!!! Amelyik pasi hagyja magát, azt nem szabad sajnálni, megérdemelte! Csak a gyerek ártatlan!
De ha ennyire zavar az, hogy nem lesz szex akkor miért nem hagyod ott a francba?
Kereshetsz olyat aki még nem akar gyereket és döngetheted amikor akarod.
23ashoz
es nem utolso sorban a mostani csajod is talalhatna egy normalis pasit
Nem értitek még mindig! Nem zavar hogy nem lesz szex! NEM ÉRDEKEL A SZEX !!! Azért írtam a szexet, mert ITT egy szex témában beszélgetünk. IDE szex témába ír az ember!
Azt nem tudom felfogni, hogy lehet képes ilyen eszközhöz folyamodni ahhoz, hogy magához láncoljon, valahogy, BÁRMI ÁRON? Miért hazudik, miért ilyen alattomos a szent ügye érdekében? Azt hiszi, hogy terhességgel eléri a célját? Hogy mondjam, ennyire naivnak tart engem, és tényleg elhiszi MAGÁRÓL, hogy Ő engem behálózhat ehhez hasonló, kis félre vezetésekkel, hazugságokkal, és női praktikákkal ???
Én is azt mondom amit TI! Nekem MÉG nem való gyerek!
Az viszont nem érdekel, ha egyszer a leendő szerelmem, aki a gyermekemmel lesz terhes, meddig nem tud kielégíteni szexuálisan, ezt messziről les-@-rom!!!
De el szeretné hitetni velem, hogy igenis ITT AZ IDEJE!!! Mondom neki, hogy korai, nem szeretnék, de idegesít hogy mindennel megpróbál behálózni.
Eddig minden hosszabb távú kapcsolatomban, minden nő be akarta magát biztosítani valahogy! Nem hiszek már egy nőnek sem lassan.
Kérdező: akkor te rosszul választasz partnert. Mert nem minden nő ilyen ám, de ha neked csak ilyenekkel volt dolgod, akkor nem megfelelő szempontok alapján keresgélsz.
Most is olyan oldalról közelíted meg, ami teljesen irreleváns a gyerekvállalás szempontjából. Sokkal inkább azt kellene vizsgálni, hogy ti ketten mennyire vagytok képesek társként, partnerként funkcionálni (a szexen kívül is), felkészültetek-e a családalapításra. Az nem érv, hogy meddig lesz, vagy nem lesz szex, ilyen érvekkel egyszerűen nem is kellene foglalkozni (!), hiszen ennél rengeteg fontosabb dolgot kellene tisztázni a gyerekvállalás előtt. Ne haragudj, de te is hagyod elterelni lényegtelen kérdésekkel a figyelmet a lényegesekről. Ha nem érzed magad késznek a gyermekvállalásra, akkor mondd azt. Ne keress hülye kifogásokat, ne hagyd magad teljesen lényegtelen szempontokkal befolyásolni, hanem legyél felelősségteljes felnőtt, és azt beszéld meg a partnereddel, hogy milyen szempontjaid vannak NEKED a gyermekvállalásnál. Például hogy szeretnéd őt felelősségteljesnek, érettnek látni, a kapcsolatot stabilnak, biztonságosnak, stb. Ezek már szempontok lehetnek, de ilyenen rugózni, hogy meddig nem lesz szex? Ez pont egy olyan kérdés, amit nem lehet előre megválaszolni! Lehet, hogy pár hétig (igen, a barátnőd tudja jól, egy egészséges terhesség esetén valóban csak pár hét, ez nem átverés részéről, hanem optimizmus). De az életben semmit nem lehet 100%-ra megígérni, léteznek pesszimista forgatókönyvek is. Viszont egy stabil, jól megalapozott párkapcsolat pont arról szól, hogy bárhogy is alakul, képesen vagytok közösen, rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott feltételekhez. Nekem azonban nem úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat ilyen lenne...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!