Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány így viselkedik?
Előre is bocsi a hülye kérdésért, de tudom, hogy itt az embereknek több tapasztalata van, ezért gondoltam megkérdezem...
Van egy lány, akit a netről ismerek, mielőtt találkoztunk rengeteget beszélgettünk és nagyon szimpatikus volt.
Aztán többször összefutottunk, nagyon jól éreztem magam vele, nagyon okos, jókat beszélgettünk.
Az utóbbi időben többször nálam aludt, de egyikőnk sem erőltette a szexet. Fogtuk egymás kezét, simogatta a hátam meg a hajam és közben beszélgettünk, csókolóztunk, összebújva aludtunk. Nem mondom, hogy nem vágytam volna rá, de nem akartam elrontani ezt az egészet.
Szerintetek ez mit mond el a lányról? Nem furcsa, hogy többször már nálam volt mégsem történt semmi? Na ne értsetek félre nekem ezzel nincs bajom, de más lányok hogy viselkednek? Ő többet érezhet?
Köszi előre is
Hány évesek vagytok?
Amúgy örülj neki hogy legalább nem egy olcsó kis lotyó, aki már reflexből a banán után kutat :P
Hány évesek vagytok? Hány éves a lány? Én 3 lehetőséget is látok:
1, nem az a típusú lány aki rögtön a 2.-3. találkozókor odaadja magát
2, még szűz, ezért váratja a dolgot, kivárja a megfelelő alkalmat, és azt, hogy valóban veled akar-e együtt lenni
3, direkt nem akarja elhamarkodni, nehogy te gondold azt, hogy könnyűvérű, mivel írtad, hogy te sem próbálkoztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!