Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány így viselkedik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány így viselkedik?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi a hülye kérdésért, de tudom, hogy itt az embereknek több tapasztalata van, ezért gondoltam megkérdezem...

Van egy lány, akit a netről ismerek, mielőtt találkoztunk rengeteget beszélgettünk és nagyon szimpatikus volt.

Aztán többször összefutottunk, nagyon jól éreztem magam vele, nagyon okos, jókat beszélgettünk.

Az utóbbi időben többször nálam aludt, de egyikőnk sem erőltette a szexet. Fogtuk egymás kezét, simogatta a hátam meg a hajam és közben beszélgettünk, csókolóztunk, összebújva aludtunk. Nem mondom, hogy nem vágytam volna rá, de nem akartam elrontani ezt az egészet.

Szerintetek ez mit mond el a lányról? Nem furcsa, hogy többször már nálam volt mégsem történt semmi? Na ne értsetek félre nekem ezzel nincs bajom, de más lányok hogy viselkednek? Ő többet érezhet?

Köszi előre is

2014. máj. 10. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem. Most neki kellett volna felcsatolható péniszt vennie és seggbe raknia téged?:D
2014. máj. 10. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Amúgy örülj neki hogy legalább nem egy olcsó kis lotyó, aki már reflexből a banán után kutat :P

2014. máj. 10. 13:09
 3/9 k.mefisto1 válasza:
100%
Azta de jó csajt fogtál ki!!! :)
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, de én egyszerűen nem mertem nagyon kezdeményezni, nem akartam erőszakos lenni.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Hány éves a lány? Én 3 lehetőséget is látok:

1, nem az a típusú lány aki rögtön a 2.-3. találkozókor odaadja magát

2, még szűz, ezért váratja a dolgot, kivárja a megfelelő alkalmat, és azt, hogy valóban veled akar-e együtt lenni

3, direkt nem akarja elhamarkodni, nehogy te gondold azt, hogy könnyűvérű, mivel írtad, hogy te sem próbálkoztál

2014. máj. 10. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne eroltesd,jol tetted h nem eroltetted :) Egyaltalan nem gaz h ennyi ido utan se volt semmi. Sztem fel ev utan se gaz,de embere valogatja :)
2014. máj. 10. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdés persze hány évesek vagytok, de azért lehet rámenősnek lenni, attól sem lesz baj.
2014. máj. 10. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván elég fiatalok vagytok... mégis mit vártál, hogy majd rádpattan, vagy mi???? Ez nem a lány dolga.
2014. máj. 10. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne már! Ennyire nem lehetsz szerencsétlen! A legtöbb lány akarja egyből, azért is megy át!! De ő nem fog kezdeményezni. Az a te dolgod. Ha jó csaj, akkor viszont valaki lecsapja a kezedről és megdugja.
2014. máj. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!