Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves gyereketeket kaptátok már rajta masztizáson? Ilyenkor megbeszéltététek vele vagy mit csináltatok?
5. És ebben a korban még nem igényel különösebb megbeszélést, csak annyit, hogy ez magánügy, akkor csinálja, ha egyedül van.
(Amúgy szerintem nagyobbaknál is magánügy.)
6-7 voltam amikor beszamoltam rola anyukamnak... na meg el is neveztem: puncikenyeztetesnek. Anyu csak pironkodott, meg mosolygott de nem mondott semmit. Pedig engem erdekelt volna, hogy mi ez.
Mint kesobb 20 evesen kiderult, a nagyszuleim tudtak, hogy rendszeresen masztiztam amikor naluk voltam gyerekkent... azt hittem elsullyedek amikor mama megemlitette... de jol birtak, hogy annyi ideig nem tettek szova.
14.
keritettem neki egy "lányos" magazint. megkérdezte,hogy ezt mégis hogy és mi? akkor mondtam neki,hogy nem csukta be az ajtót.
2 napig nem álltszóba velem...aztán megkérdezet,hgy mit tudok a dologról? akkor elmondtam legjobb tudásom szerint.
Anyám egyszer látott kb. 12 évesen, semmit se szólt, csak nagyon zavarba jött. Később, mikor téma volt, kiderült, hogy mennyire prűd, el is hord engem mindennek, hogy pl. kipróbáltam az orált is (17-18 évesen, több éves, komoly kapcsolatban!). Jó lenne, ha tudtam volna vele beszélgetni ilyesmiről is, nem ez a frigidség van az egész családban, rossz hatással volt rám, sok gátlással, tapasztalatlanul indultam neki a dolgoknak, mai napig nem volt orgazmusom se, mert későn kezdtem el felfedezni a testem.
19/L
Akármennyire magánügy nem vagyok sem süket sem vak...arrol nem is beszélve,hogy mijen szülö lennék ha ezek mellet úgy tennéknmintha misem történt volna.
Mintha haza jónne gyerek és csak 1karja van én meg lese szharom.
Na de a konkrét esemény:este felébredtem,kimentem konyhába hogy igyak.
A lányom szoba ajtaja résnyire nyitva,és vidám nyögdécseles+ meg nyilván való számitógép fény. Ivás vissza.
Nem jutott sokkal elörébb a történetben. Én pedig vissza feküdtem és aludtam.
Reggel csak úgy megemlitettem,hogy legközelebb csukjabe az ajtót.
Elpirult.
De mivel nem vagyunk prüdek biztosítottam rólla,hogy teljesen oké amit csinál és ha valami nem vilagos akkor elmondom. Mert tisztában vagyok vele,hogy az iskolai felvilagositás késöi és elégtelen.
Egy nagy beszélgetes még nem volt csak kisebbek.
8.vagyok.
13évesen történt.
Most 15.
Szerintem nincs mit megbeszélni azon, hogy önkielégítést végez. Magánügye.
Megfordítva: eléggé megsértődtem volna, ha valamelyik szülőm az önkielégítésemet akarja velem megbeszélni. Faragatlanság.
Mivel én sem akartam beszélni velük a szexuális szokásaikról.
Más az, hogy beszélünk a szexről, vagy válaszolunk kérdésekre, és más az hogy vájkálni a gyerekem/szülőm szexuális életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!