Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy oldjátok meg ha már nagyon ki vagytok éhezve egy kis kényeztetésre?
Pl. ha màr rég nem szexeltetek, a maszti nem elég, jelenleg nincs párotok, de akárkivel meg nem bújnàtok àgyba. Hogy oldjátok meg ezt?
Mert most én ebbe a helyzetbe vagyok, és nagyon rossz, csak szenvedek, egész nap azon jár az eszem, másra nem is tudok koncentrálni... Nekem szükségem lenne a napi szexre, valakivel akihez tudok ragaszkodni érzelmileg, de most senkivel nem tehetem meg és már nagyon kivagyok...
Perverz itteni pasik ne írjanak, mert nincs esélyük.
Hány éves vagy?
Amúgy most akkor szex kell vagy "valaki akihez tudsz ragaszkodni érzelmileg"? Mert a kettő qrvára nem ugyan az...
Bánhatod, hogy ne írjunk.
Egy perverz férfi őszinte vallomása...
Nem értem ezt az egész kérdést amúgy én sem. Most akkor a kérdés, hogy hogy oldja meg, ha nincs párja, a maszturbálás nem elég... Mit gondolsz, mi maradt? Az, hogy összejössz valakivel,szexkapcsolat, vagy elviseled ezt a kiéhezettséget. Ennyi.
Máskülönben érdekes, hogy ennyire vágysz rá, de a végén azért odabiggyeszted, hogy nem vagy kíváncsi a "perverz" pasikra, mert - ahogy te fogalmazol - "nincs esélyük".
Persze, értem én, hogy perverz pasik, de nem hogy örülnél, hogy lennének jelentkezők arra, hogy... khmmm... "enni adjanak" neked. Lehet azért tartasz most ott, ahol tartasz...
22/Nem perverz fiú
Kanbéka!
Nem, nem vagyok az, csak ennek is picit olyan provokáló szaga van! :) Benézted!
4-es! :)
Én nem tudom, hogy lehet ezt megoldani rendesen. Már szabályszerűen idegbeteg vagyok, agresszív mert nincs szex :S néha a maszti enyhít egy picit, de egyáltalán nem vagyok tőle kielégülve. Párkapcsolatot nem akarok sok nyűggel jár, szexkapcsolatom volt régebben az nem sült el valami jól.
Egyéjszakásba nem szívesen megyek bele (bár néha megesett).
Jelenleg van egy srác lakótársam, már napok óta vele álmodok "olyanokat" is, pedig szegény sráchoz egyáltalán nem vonzódok, sőt, kupis, retkel a konyhába, fürdőbe állandóan takarítok utána. Úgyhogy ezt már csak annak tudom be, hogy ennyire kész vagyok. Persze nem merek rámászni meg semmi ilyenek, mert elég furán jönne ki, hogy azért minden nap együtt lakok vele. A válasszal rajtad se segítettem tudom, de egy picit jobb, hogy leírtam legalább. Nem tudok erre jó megoldást épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!