Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a férfiakat szexuális vágyaik miatt alsóbbrendűként kezelik?

Figyelt kérdés
Sokszor látom,hogyha egy pasi a hagyományostól eltérő vágyairól kérdez,akkor mennek a trágár,lenéző és kritizáló megjegyzések,ha viszont egy nő oszt meg ilyesmit,akkor pedig szinte mindig ellentétes hangvételű válaszokat kap.
2014. máj. 10. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert ha egy nő teszi fel a kérdést, akkor az összes perverz állat rögtön rászáll, mint légy a sz..rra.
2014. máj. 10. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
1# Ez attól még nem magyarázat arra, hogy miért kell tele bunkó kommentezni.
2014. máj. 10. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, mert sok perverz állat itt próbálja kiélni a beteg vágyait, meg olyan dolgokkal jönnek, amitől normális embernek kifordul a gyomra.

Oké hogy kíváncsi az ember, meg vannak vágyai, de azért legyen már józan eszünk. Normális ember a lány kérdezőt is elküldi a halálba ha szarós szexre akar partnert.

2014. máj. 10. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szarós szexeset még sose láttam egyik oldalról se. És tudtommal az a normális amit két ember szeret együtt csinálni, nem a közvélemény és tv által alkotott kép.
2014. máj. 10. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert ez itt Magyarország, és itt majdnem mindenki korlátolt, kisebbségi komplexussal küzdő erkölcscsősz.

Aki meg nem ilyen, az nagyon gyorsan elhúz valahova nyugatra, ahol felvilágosultabbak és toleránsabbak az emberek. A kérdésed arra utal, hogy te is ilyen vagy. Ideje elgondolkoznod, ha még nem tetted, hogy itt maradj -e.

A sok hülye, aki itt marad, majd remélhetőleg rövid úton kinyírja egymást.

2014. máj. 10. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

"Szarós szexeset még sose láttam egyik oldalról se. És tudtommal az a normális amit két ember szeret együtt csinálni, nem a közvélemény és tv által alkotott kép."

Hát azért hagy legyenek már határok, gondolom te is ugyanúgy elítéled a tiniket akik az ereiket vagdossák, mert baromság az egész. Meg ez van, szokja meg a perverz állatja, hogy leszólják. Lehet azt mondani, hogy csináld amit szeretsz, és ne a társadalom véleménye érdekeljen, de akkor a társadalomnak is ugyanúgy joga van véleményt alkotni.

Legutóbb nekem egy srác irkált, mert válaszoltam az abberrált kérdésére, és azt hitte csaj vagyok. Legalább 10 levelet kaptam azzal, hogy pisiljek már be a kocsija hátsó ülésén mert őt ez izgatja.

Az meg a másik, hogy a kérdés feltevők 90%-a az otthoni gép előtt f..szverős kategóriába tartozik, aki naponta kitesz valami beteg kérdést, aztán erre akar élvezkedni.

De amúgy valószínűleg azért van ez, mert a nők 90%-a az kap szexet ha akar, a ronda pasik meg otthon ülnek, és kanosságukban egyre kiéhezettebbek, és aberráltabbak lesznek.

2014. máj. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!