Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen lányok?
Az utobbi lànyok akikkel jàrtam mind a "plàza cica" kategoriàba sorolhatòk. Jol nèztek ki nagyon, napi 24 oràn keresztul foglalkoztak a kulsejukkel, s nekik minden a megjelenèsrol szol. Termèszetesen jò volt jò csajokkal megjelenni, de az àgyban nagyon merevek voltak ès szexuàlisan zàrkozottak.
èn olyan csajokat keresek (18-40) s a kèrdèsem hogy egyàltalàn vannak mèg ilyen lànyok, asszonyok, akik inkàbb szex-centrikusabbak s kevesebbett torodnek a megjelenèsukkel. Akikkel lehet egèsz este szexelni s pettingelni izzattan ès nem azzal foglalkoznak hogy mit vegyenek fel estère.
Tovàbbà szexuàlisan nyittotak termèszetes "perverziokra" s nem merevek az egèsz kapcsolat alatt. A testi kapcsolat legyen a lènyeg, engem szemèlyesen az sem zavar ha nem borotvàlt az intim testrèsz vagy a honalj, nem attol lesz jobb egy csaj (szerintem) hogy minden reggel borotvàlkozik a zuhanyzoban mint az utolsò baràtnom...
Vannak mèg ilyen lànyok?
Még a 2 egyszerre is van :D
Bár okosan jelents ki ilyeneket, hogy bármikor megdugnál egy hónaljkutyás csajt... lehet ha beleszagolnál egyet szex előtt, kijönne az ebéd :D
Komolyan, már kezdtem azt hinni, hogy egy rendes srác, aki észhez kapott, és leváltotta a cicababa barátnőit, és most egy normális lányt keres, aki természetesebb, kevesebbet lóg a tükör előtt, és másról is szólnak a napjai nem csak a vásárlásról, sminkelésről, szolizásról és a bulizásról.
Erre jössz azzal, hogy neked csupán csak egy szexcentrikusabb barátnő kell, aki nyitottabb az ágyban mint az eddigi nőid, és kész. Már vártam azt a sort, mikor írsz belső tulajdonságokat, esetleg: "akikkel jókat lehet dumálni, együtt lenni, értelmes, intelligens stb stb..."
Miért is reménykedem... :(
hàrmas irò, ez termèszetes. A belso tulajdonsàgok is nagyon fontossak, s èn csak olyan lànyokba tudok beleszeretni akikkel megvan ez a belso kapcsolat.
de termèszetesen a kulso is szàmit, nekem.
Teljesen mindegy, hogy a belső tulajdonságokat, vagy a szexet írta ide a kérdező...
Bármelyik hiányzik, nincs normális kapcsolat.
Hm... és akkor így legyen egy 'nem pláza cica' lánynak önbizalma...
"Jol nèztek ki nagyon" - gondolom azzal a tonna sminkkel a fejükön tök jól nézhettek ki
"Termèszetesen jò volt jò csajokkal megjelenni" - örülök, hogy neked az ilyenek merítik ki a jó csaj fogalmát!
elég elcseszett ízlésed lehet, már bocs..
nem csak a plàzacicàkra bukok, az utolso 2 èvben pont ùgy jot ki viszont hogy csak ilyen lànyokkal jàrtam. A volt baràtnom ebbe a kategoriàba tartozik, miutàn szakitottunk baràtok maradtunk s az o baràti lànykore volt àltalàban az alap tàrsasàg.
Csak hogy most jot el az a pillanat hogy meguntam ezt.
teszem hozzà, nem azt mondtam hogy "csak ok jonnek be"
van az a fajta csaj aki kulsoleg egybol megfog s azok àltalàban nem plàzacicàk. S termèszetesen a szemèlyisèg is nagyon sokat szàmit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!