Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A prostik szoktak normálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik szoktak normálisan szexelni egy férfival aki megtetszett neki?

Figyelt kérdés
szoval mint a normális nõk... vagy mindig csak pénzért? ha igen sose lessz pasijuk?
2014. máj. 10. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
ők is normális nők... s nekik mindig van pasijuk:) aranyos vagy amúgy:)
2014. máj. 10. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hallottam olyat hogy egy prostinak volt palija:D ő számolta a pénzt...Bár én nemtom hogy úgy lefeküdnék a párommal, hogy közben napi 10en járnak benne:/
2014. máj. 10. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak a pénzért csinálják, de jó ha közben elhiteted magaddal, hogy nem.
2014. máj. 10. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 10. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:

- Van közöttük több is, akinek van pasija (nem mindegyik pasi tudja, hogy mivel foglalkozik a párja)

- Szimpatikus vendégekkel is szoktak normálisan szexelni, de pénzt akkor is kell adni természetesen. De van orgazmusuk, ha nagyon normális a vendég.

2014. máj. 10. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
dugj meg egyet és megtudod 15 öt fizetsz és adok neked prostit
2014. máj. 10. 20:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!