Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy szexmáiás vagyok?
21/L vagyok, én nemrég vagyok együtt a barátommal, nagyjábol másfél hónapja fekszünk le egymással. Ő sokat dolgozik, én meg tanulok, így nem találkozunk minden nap, heti 2-3 alkalommal, és olyankor rendszerint szeretkezünk is. Viszot úgy érzem, hogy nekem ez nem elég. Mikor nincs mellettem, akkor is folyton az együttléteinkre gondolok, és ha eszembe jutnak, rendszerint be is indulok... Úgy érzem folyton rajta lógnég.
A kérdésem az, hogy Lehet ezt az egészet az 'új kapcsolat és a rózsaszin köd' számlájára írni? Vagy esetleg ez már máia? Volt hasonló tapasztalatotok?
miért ne lehetne kérdést feltenni? ez az oldal lényege...
nálam is pont ugyanez a helyzet, szerintem csak túl jó a szex vele, meg kicsi mániások is vagyunk :D ...Ráakaszkodni nem szabad, szal marad a szenvedés :/...leg is én, még nem tudtam jobbat kitalálni
L/21
Az ilyen kérdésektől megnyugszom, hogy nem velem van a baj :D Én is ilyen vagyok, pedig több mint 1 éve vagyunk együtt, vagyis elvileg a rózsaszín ködnek már fel kellett volna szállnia :)) Ha nagyon szereted, ez legyen a legnagyobb gondod, szerintem teljesen normális! :D
szintén 21/L :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!