Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szexmáiás vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrea Henrietta kérdése:

Lehet, hogy szexmáiás vagyok?

Figyelt kérdés

21/L vagyok, én nemrég vagyok együtt a barátommal, nagyjábol másfél hónapja fekszünk le egymással. Ő sokat dolgozik, én meg tanulok, így nem találkozunk minden nap, heti 2-3 alkalommal, és olyankor rendszerint szeretkezünk is. Viszot úgy érzem, hogy nekem ez nem elég. Mikor nincs mellettem, akkor is folyton az együttléteinkre gondolok, és ha eszembe jutnak, rendszerint be is indulok... Úgy érzem folyton rajta lógnég.

A kérdésem az, hogy Lehet ezt az egészet az 'új kapcsolat és a rózsaszin köd' számlájára írni? Vagy esetleg ez már máia? Volt hasonló tapasztalatotok?

2014. máj. 10. 19:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9/9 Úgy tudtam, hogy ezen az oldalon tanácsokat lehet kérni, tapasztalatokat megosztani, stb. Láttam már az enyémnél sokkal ostobább kérdéseket is, akkor nem értem én miért ne oszthatnám meg a kétségeimet, remélve hogy választ kapok rájuk...
2014. máj. 10. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne kérdést feltenni? ez az oldal lényege...

nálam is pont ugyanez a helyzet, szerintem csak túl jó a szex vele, meg kicsi mániások is vagyunk :D ...Ráakaszkodni nem szabad, szal marad a szenvedés :/...leg is én, még nem tudtam jobbat kitalálni

L/21

2014. máj. 10. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg keress mást. Én is olyan vagyok mint te, csak pasiban, és baromi nehéz olyan lányt találni aki szintén sokszor akarja. Sokkal jobban jár mindenki, ha a neki való partnert megkeresi, mintsem valaki olyannal szenved akivel nem passzol. Persze nyilván vannak kivételek, de az hogy napi 1 szex minimum legyen, az egyáltalán nem olyan extrém kívánság, és pasiban is bőven fogsz találsz ilyet.
2014. máj. 10. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésektől megnyugszom, hogy nem velem van a baj :D Én is ilyen vagyok, pedig több mint 1 éve vagyunk együtt, vagyis elvileg a rózsaszín ködnek már fel kellett volna szállnia :)) Ha nagyon szereted, ez legyen a legnagyobb gondod, szerintem teljesen normális! :D

szintén 21/L :)

2014. máj. 10. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!