Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szeretkeztek egy heten?
Figyelt kérdés
mi a baratommal heti 10et szoktunk mert ha mi belemelegedünk minimum 3szor szexelünk (egynap) es szerintem sokat szeretkezünk,de persze imadom mert nagyon jo vele a szex de normalis ez ? (3honapja vagyunk együtt) ti mennyit szoktatok vagy kinek mi a normal?2014. máj. 10. 21:03
1/7 anonim válasza:
miaz hogy egy héten? Az egész életemből megtudnám mondani... :D
2/7 anonim válasza:
Én, amikor legutóbb volt valakim, akkor napi 2-3 hétköznap, hétvégén vagy a délutánokat végig, vagy a délelőttöket.
3/7 anonim válasza:
Az első évben mi is kb. így nyomtuk, azóta kicsit visszavettünk, de heti 5-6 megvan. (2. év vége felé járunk 33n/40f).
6/7 anonim válasza:
3-4
Tobb is lenne ha surubben tudnank talalkozni es tobb idonk lenne egymasra
7/7 A kérdező kommentje:
huhaa akkor megnyugottam hogy nem csak mi vagyunk olyanok mint a nyulak
2014. máj. 10. 21:56
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!