Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi hozhatná meg a sikert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi hozhatná meg a sikert?

Figyelt kérdés

hogy valaki nem lesz szerelmes életében.

Én 26 vagyok és még nem voltam szerelmes, bár egy két lány már tetszett nekem de nem mertem lépni feléjük.

Félénk és csendes vagyok, suliba és buliba nem járok, éjjelente dolgozom ..kort is

2014. máj. 10. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Kedvesség, rendesség, önbizalom, őszinteség...
2014. máj. 10. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy ilyen öregen nem voltál még szerelmes... Az nem normális dolog.

Így a hiba benned van.

2014. máj. 10. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
És az is plusz pont, hogy nem bulizol. :)
2014. máj. 10. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Még lehetsz szerelmes ne félj. :) De muszáj nyitnod, anélkül nemigen fog menni.
2014. máj. 10. 21:28
 5/7 anonim válasza:
Ha,vedelmet es rengeteg szeretetet adsz az a,legfontosabb sztem...ez,mondjuk lehet h azert van mert soha senkitol nem kaptam eleget belole..:/
2014. máj. 10. 21:29
 6/7 22L ***** válasza:
Mért nem mersz lépni ???attol ne félj ha negatívumot kapsz...úgy se talizol vele többet..pl(egy idegennel)ha ismerősöd tetszik akkor meg hívd el egy moziba vagy séta vagyilyesmi...
2014. máj. 10. 21:58
 7/7 Andrea Henrietta ***** válasza:

Az hogy csendes vagy, nem bulizol és dolgozol már pozitív tulajdonságok. Az önbizalmon viszont nem ártana javítani. A határozottság és magabiztosság általában vonzó a nőknek. Hacsak nincs szerencséd és kifogsz egy anyáskodó lányt, aki kifejezetten szereti hogy ő iráyít...

Bár nem tudom milyen személyiség vagy, így lehet hogy neked nem fog bejönni ez a módszer, de azért leírom, hátha segít.

Vegyél egy kutyát. A napi mozgásigénye majd arra késztet, hogy kimozdulj a házból, és a találkozás més kutyás gazdikkal segíthet abban hogy elkezdj nyitni mások felé. (de ha valóban veszel egy kutyát, csakis felelős döntés után, alaposan megfontolva). És sok lány kedveli a kutyákat, akár még csajozni is segíthet.

Sok sikert. (21/L)

2014. máj. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!