Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet eszrevenni ha egy fiunak felall? Es peldaul ha kivered neki, akkor hogy veszed eszre, hogy elment, ha kozben pld. Smaroltok?
Jobb kéz a se gglukon, bal a fejen
Vákuum a farkam' huj(j)e jön a tejem.
#1 honnan tudod?
Simán elmehet ha valaki olyan érzékeny és izgatja a szitu...
#2 ez hülyeség!
Exem a legtöbb esetben észre se vette ha elmentem, mert egy hangot ki nem adtam általában...
Kérdező:
Ha feláll, akkor látod, hogy áll :) - ruhában nem feltétlen látod persze, de a duzzadást észre lehet venni akkor is általában, bár a felállás ebben az esetben nem jó kifejezés, inkább a merevedés a jobb szó.
a kivered, akkor az ejakulációról veszed észre, vagyis ahogy elélvez, ondó távozik a hímvesszőből = az a ragacsos fehér trutyi, ami a kezedre fojt, ha nem is láttad...
Bár ezekkel illene tisztában lenni, legalább elméleti szinten, ha már itt tartasz, hogy petting...
Vagy felétek nem volt szexuális felvilágosítás az iskolában? :O
OK.
Hát ha épp fogod a farkát, akkor a lüktetést érzed mindenképpen.
Ha nem fogod és nem érsz hozzá, akkor max az izmai hirtelen megfeszüléséből, vagy a légzése hirtelen megváltozásából, ilyesmik, amiket magadon is megfigyelhetsz orgazmuskor...
28/F
#6 voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!