Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki olyan lány vagy nő itt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki olyan lány vagy nő itt, aki szeret szexelni, de alig vagy egyáltalán nem nedvesedik és emiatt nehézkes az együttlét?

Figyelt kérdés

Érdekelne olyan lányok/nők története, akik a fenti helyzetben vannak és emiatt számukra is nehézkes szokott lenni az együttlét.

Ezen kívül még az is érdekelne, hogy hogyan tudják megoldani az együttléteket ennek ellenére.

(mivel nem csak mindig lányok és nők írnak, így legyetek szívesek a hozzászólásba a korotokat és a nemeteket is beleírni)

Köszi szépen!

2014. máj. 11. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Sikosito......... Amúgy nalunk a párommal nincs,ilyen gond.

22/F

2014. máj. 11. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Enis se nesvesedem be elegge es eznagyon zavar. Nem ertem miert pedignagyon elvezem a dolgot. Igazabol nem szokott nehezkes lenni maga az egyuttlet mert a gumin van sikosito es miutan mar betette konyebben megy minden..:D:)

18

2014. máj. 11. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen párom, de gyógyszertárban vettünk sikosítót, használtuk és minden ment tökéletesen. Ne csinálj belőle ügyet, kezeljétek lazán.

Bár az is lehet, hogy egy kicsivel több előjáték is megoldás lehet a problémára.

2014. máj. 11. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez a gond. Kívánom, vágyom rá, mégse leszek elég nedves. Mi síkosítót szoktunk használni. 23/L
2014. jún. 16. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Mióta szültem van ez a gond nálam. Most vettem síkosítót, még nem próbáltuk Remélem, jó lesz! :) 30N
2014. júl. 10. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
En nedvesedek de attol par perc alatt megserulok igy sikositot hasznalok en is. Nem nehezkes a szex ettol. 34/l
2014. aug. 18. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen én kb lenn folyok >< de szerintem sok vizet kell inni meg sok ösztrogén tartalmút enni :P nekem a víztől megtöbb van am még szűz vagyok >< de masztinál folyok >< 18/L
2015. jún. 7. 20:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!