Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek alapján belemenne a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján belemenne a lány barátság extrákkal kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Exbarátnő. Jó pár évig nem találkoztunk, majd az utóbbi pár hónapban többször "összefutottunk". Néha-néha megeresztettem neki egy-két smst, pl. leírtam, hogy erotikus álmom volt vele (a válasza: ez tetszik, mit álmodtál pontosan? :) ), meg valamikor esti chatelés közben rákérdezett, hogy "mit tennél velem?" és én leírtam, de ezeknek később nem volt szóbeli/magatartásbeli folytatásuk. Pár hete egy kicsit spiccesen (tényleg nem volt berúgva) nekem esett, és vadul smárolni kezdtünk, de ennyi, utána felszállt a buszra. (másnap azt írta, hogy bocs, ha sok volt a tegnap este...).

Rákérdeztem, hogy mi van köztünk, mire azt válaszolta, hogy évekkel ezelőtt jártunk, most barátok vagyunk, és hogy nemrég egy kicsit rám mászott, és hogy bocsánatot kér érte...:) Ennek már kb. 1-2 hete, azóta nem kerestük egymást, szerintem azt hiszi, megsértődtem (talán mert én többet gondoltam a dologba).

Mit írjak neki sms-ben, hogy legyen szex végre? Akár baráti, akár bármilyen, de le akarok vele feküdni.

(28 évesen már több, mint 35 férfival lefeküdt, másfél évig egy nős férfi szeretője volt, volt már egy abortusza, de nem tartja magát r.bncnak... )

Tehát, ezek alapján rákérdezhetek, hogy mit szólna hozzá?

2014. máj. 11. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
már kérdezted. nem döntöttél?
2014. máj. 11. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne kérdez. Hívd el egy wellness hétvégére, és szexeld szét vele az agyad.
2014. máj. 11. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nőnél simán megkérdezhetnéd szerintem, mindegy hogy nem ismeri be, hogy micsoda :D kérdés, hogy mennyire élveznéd, mert valószínűleg egy kamion is meg tudna benne fordulni...
2014. máj. 11. 13:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!