Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudisták? Vagy akik meztelenke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudisták? Vagy akik meztelenkednek?

Figyelt kérdés
Nálatok ez hogy van?Szülők nevelése?buliból?hogy kezdtétek?nagyon érdeklne 17L. Hol és hogy oldjátok meg?tapasztalatokat és kort,nemet:)

2014. máj. 11. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Az én családom nudista, nekem ez már természetes, az lenne a fura ha nem mennénk néha olyan strandra ahol mindenki meztelen vagy úgy napoznék hogy van rajtam fürdőgatya. Nyáron átjönnek hozzánk néha ismerősök vagy mi hozzájuk akik szintén nudisták és meztelenül grillezünk vagy társasozunk egyet ilyesmik. Egyébként 10 éves koromban kezdtem akkor kezdtek el szüleim nudi strandra menni. Most meg 16/F vok.
2014. júl. 1. 08:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves előző !

Cool ! Sajnos az én szüleim prűdek ehhez, pedig jó lehet családilag nudizni.

2014. júl. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!